bike park

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Més de 164.000 persones han passat per les estacions de Grandvalira Resorts a data 11 de setembre, sense comptar els assistents a la Copa del Món de BTT de Pal Arinsal

La novetat estrella, el Grandvalira E-Bike Trails, ha tingut una gran acollida i augura un llarg recorregut com a proposta estiuenca del país

El Mirador Solar de Tristaina, el Golf de Soldeu i el Bike Park de Pal Arinsal continuaran oberts durant les properes setmanes

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més important de la temporada d’estiu amb una valoració positiva després de mantenir el volum de visitants al de l’any passat. Fins ahir, més de 164.000 persones han passat per les estacions des que aquestes van obrir a mitjans de juny, sense comptar els espectadors de la Copa del Món de BTT que es va celebrar a finals d’agost a Pal Arinsal. Les xifres sobre l’assistència a aquest esdeveniment de primer nivell que ha estat el preludi pels mundials que tindrà lloc el 2024 es donaran a conèixer més endavant amb el comunicat de tancament del 12 d’octubre.

El tret de sortida oficial a la temporada d’estiu va ser el passat 3 de juny amb l’obertura dels accessos del Mirador Solar de Tristaina, seguit del Bike Park de Pal Arinsal, que va encetar la temporada el 9 de juny. El cap de setmana de Sant Joan van obrir el Mon(t) Magic, el Golf de Soldeu, el refugi del Llac de Pessons i el Mountain Park de Pal Arinsal. Durant el mes de juny també va començar l’activitat dels Grandvalira Mountain Guides i les experiències d’Epic Andorra.

Tot i que el gruix de les propostes de Grandvalira Resorts han donat per finalitzada la temporada d’estiu aquest 11 de setembre, encara es podrà gaudir d’activitats a les estacions andorranes. Així, el Golf de Soldeu estarà obert fins al 24 de setembre mentre que el Bike Park de Pal Arinsal ho estarà durant els caps de setmana fins al 15 d’octubre. També fins al 15 d’octubre hi ha temps per gaudir de les propostes d’Epic Andorra (la cabana Piolet i el Domo Lodge). Pel que fa al Mirador Solar de Tristaina, s’hi podrà accedir fins a l’1 de novembre amb el telecadira de Creussans i el telecabina de Tristaina. Aquest últim romandrà obert només els caps de setmana.

 

Bike Park i el Mountain Park de Pal Arinsal
Per Pal Arinsal han passat aquest estiu, a data 11 de setembre, prop de 43.000 persones, una xifra que és lleugerament inferior a la de l’any passat, però s’ha compensat amb l’increment del consum mitjà per client. L’estació seguirà oberta fins al pròxim 12 d’octubre durant els caps de setmana i ha estat de nou el centre neuràlgic del ciclisme professional gràcies a la Copa del Món de BTT, una competició ja clàssica a l’estació massanenca que s’ha celebrat en el seu bike park, un dels més prestigiosos d’Europa.

L’estació també ha comptat aquest estiu amb la seva pròpia proposta familiar i d’aventura amb el Mountain Park, un centre d’activitats que ofereix activitats esportives i a la natura per a tota mena de públic: circuits esportius, parc de cordes, kàrting, tirolines per adults i per a petits o pistes de tubbing, entre d’altres.

El punt final de la temporada d’estiu serà a càrrec del Red Bull Holy Bike, que tindrà lloc al Bike Park de Pal Arinsal els dies 7 i 8 d’octubre, amb una única prova de MTB que repta als participants a afrontar les disciplines d’enduro, descens i avalancha.