Aparcament

Aparcament

Serveis i zones d’aparcament disponibles.

A Pal Arinsal, al sector Pal, disposem d’un aparcament gratuït amb capacitat per a 1.500 vehicles.

 

Si vas a Pal, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades, amb accés directe a diferents punts del sector.

 

Informació Hivern 2022-2023

A Pal Arinsal disposem de 9 pàrquings gratuïts amb capacitat per a 6.600 vehicles. A més a més, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades a les pistes amb accés directe a diferents punts del sector.

 

  • Si tries anar a Arinsal, et recomanem aparcar al centre del poble i accedir a pistes amb el Telecabina d’Arinsal. Si ho prefereixes, pots aparcar al Prat de la Mollera i accedir a l’edifici central de serveis d’Arinsal amb el Telecadira Josep Serra.

 

  • Si tries anar a Pal, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades a pistes amb accés directe als diferents punts del sector.

Servei d’Aparcament VIP

Disponible només a l’hivern, al sector Pal, és un servei de lloguer de places d’aparcament diari, setmanal o per tota la temporada. Les places d’aparcament VIP són limitades en nombre, i es situen a prop de l’edifici de serveis “La Caubella de Pal”

Servei d’Aparcament Stop & Go

Es tracta d’una zona d’aparcament reservada només per a una parada curta. Aquestes places permeten al conductor de deixar els seus passatgers a peu de pistes de manera que puguin arribar a les taquilles de l’estació o les classes d’esquí més ràpidament. Els passatgers deixats, s’ha de moure el vehicle immediatament. Situat a prop del telecabina del Pla de la Caubella.

FOFET DE TEMPORADA PARKING VIP: 180 €

Comprar forfet de temporada
PÀRQUING VIPPreu
1 dia12,00 €
2 dies19,00 €
3 dies25,00 €
4 dies30,00 €
5 dies35,00 €
Setmana48,00 €
Temporada180,00 €