Activitats estiu

Activitats d’estiu

A Pal Arinsal trobaràs un gran nombre d’activitats per gaudir amb família, amics o sol.

Gaudeix de la muntanya i de l’estiu d’una manera diferent. Tancat fins la temporada d’estiu 2024

MOUNTAIN PARK TANCAT

PARC DE CORDES

Un circuit amb diferents nivells de dificultat. Proves d’habilitat física adaptades per a infants i adults. Tirolines, ponts tibetans, ponts d’equilibri, escales i xarxes, entre d’altres. Al bosc travessat per la línia del telecadira ‘Serra I’ de ‘El Planell’, Pla de la Caubella, Pal.


Per a qui?
Adults i Infants

SIMULADOR VIRTUAL D’ESQUÍ

Es tracta d’una plataforma on et sentiràs com a les pistes, ja que notaràs la mateixa força i pendent que en una pista normal. Et semblarà de el tot real!


Per a qui?
Infants i adults

Edat mínima: 7 anys

TIROLINA BIG ZIP

Tirolina per a adults i adults més un infant. L’infant haurà de fer el descens acompanyat d’un adult i ha de complir les restriccions de pes i alçada.


Per a qui?
Infants i adults
Pes mínim individual: 40 kg

Pes mínim 2 pax: 120 kg
Pes màxim individual: 100 kg
Alçada mínima individual: 150 cm 

KID’S ZIP

Tirolina per a nens de 3 a 11 anys. Pes màxim: 50 kg.


Per a qui?
Infants

BIG AIRBAG

Activitat desafiant, emocionant, inoblidable i única. Apta per a infants i adults a partir dels 6 anys, es troba situada al costat de la PISTA DE TRINEUS del sector Pal. Consta d’un matalàs gegant de 10m x 10m i quasi bé 2 m d’alçada amb tres plataformes de salt a 1, 3 i 5 m.

Agafaràs i guanyaràs confiança en la primera plataforma, després segur que voldràs saltar des del següents nivells! I sempre amb la màxima seguretat!


Per a qui? Infants i adults
Edat mínima: 6 anys

KÀRTING ELÈCTRIC

Un circuit de 400 metres on podràs alliberar adrenalina i posar a prova les teves habilitats com a pilot amb seguretat. Vehicles elèctrics, de dimensions reduïdes i fàcils de maniobrar. Podràs arribar fins als 60 km/h. Infants i adults. Mànegues de 8 minuts. Pàrquing de la Caubella, Pla de la Caubella, Pal.

Per a qui? Majors de 12 anys

BUGGIES

Preparat per pujar per tot arreu i per moure’t en terrenys ‘off road’ El Buggie, és un vehicle 4×4 de dues places, polivalent, còmode i segur! Ideal per gaudir de rutes de muntanya com les que us oferim al Pla de la Cot, El Pic del Cubil o al Coll de la Botella. Obligatoria carnet de conduir i ser major d’edat.

Per a qui? Majors de 18 anys

e-BIKE

Des del Pla de la Caubella de Pal, fins al Coll de la Botella. Recorreguts aptes per a tots els nivells. Només pujada fins al Pla de la Caubella a Pal i ambdós sentits fins al Coll de la Botella.

Per a qui? Adults

PEKE PARK

Un recinte temàtic on trobareu estructures, inflables i llits elàstics. Tobogans, ponts, rocòdroms, piscines de boles… Un espai ideal per desenvolupar habilitats, practicar salts i fer tombarelles a l’aire lliure. Part baixa de ‘El Planell’, Pla de la Caubella, Pal.


Per a qui? Infants

TRENET

Una locomotora amb seients individuals i dobles, que guia els més petits per un circuit ovalat i fa voltes en el sentit de les agulles del rellotge. Activitat sota el control i la direcció d’un monitor especialitzat. Plaça del Pla de la Caubella, Pal.

Per a qui? Infants

JUMP

Un llit elàstic proveït d’una bastida amb gomes que regulen el descens i permeten la frenada progressiva entre salt i salt. Una activitat que apropa a l’infant a la sensació de volar i facilita la pràctica de tombarelles amb total seguretat. Plaça del Pla de la Caubella, Pal.

Per a qui? Infants

TUBBING

Llisca, gira, crida, riu i repeteix! T’agrada el descens? T’agradarà el tubbing. Una activitat de lleure on podràs gaudir fent baixades tot sol o en companyia, damunt un flotador amb forma de dònut. Pla de la Caubella, Pal.

Per a qui? Infants i Adults

KÀRTING PEDALS

La versió de kàrting per als més petits. Un circuit amb cotxes a pedals per a que puguin agafar les corbes amb el màxim de velocitat!


Per a qui? Infants