Garanties forfets hivern 21-22

GARANTIES DEL FORFET 2021-2022.- Actualització del 23.02.2022

FORFET DE TEMPORADA I PÀRQUING VIP

A. REEMBORSAMENT ÍNTEGRE DEL FORFET DE TEMPORADA SKI&BIKE 21/22 EN CAS DE NO ÚS

 • Tots els clients hagin adquirit el seu forfet de temporada a partir del 19 de març i que no hagin fet ús del seu forfet de temporada, podran sol·licitar el reemborsament íntegre del seu passi. Per poder tramitar aquest procés, podeu contactar amb shop.vallnordpalarinsal@vallnord.com en cas d’haver fet la compra online o amb clients@vallnord.com en cas d’haver fet la compra a taquilles. Vulgueu consultar totes les condicions a continuació.

 

 • DATA LÍMIT PER SOL·LICITAR-HO: 31/12/21

REEMBORSAMENT DELS FORETS (DIFERENTS DIES) I CURSOS

A. REEMBORSAMENT DELS FORFETS DE DIA 21/22 EN CAS DE NO ÚS

 • Tots els clients que hagin adquirit el seu forfet o curset entre el 13 de setembre 2021 i el 28 de febrer 2022, podran sol·licitar el reemborsament del seu passi o del curs contractat, sempre i quan el voucher corresponent no hagi estat bescanviat a l’estació. Per poder tramitar aquest procés, vulgueu contactar amb shop.vallnordpalarinsal@vallnord.com.

 

B. FORFETS ADQUIRITS A WHITE FRIDAY & ANDORRA SHOPPING FESTIVAL DEL 2021

 • Tot i ser una promoció no reemborsable, Vallnord – Pal Arinsal dona l’opció als usuaris de sol·licitar el reemborsament dels vouchers no bescanviats, en el cas que facin la reclamació per escrit i indicant les dades de la reserva, abans del 28 de febrer 2022. Els forfets ja emesos no seran reemborsats.
  • Forfets White Friday: shop.palarinsal@vallnord.com
  • Forfets Andorra Shopping Festival: clients@vallnord.com

TRAMITS PEL RETORN DEL FORFET DE TEMPORADA SKI&BIKE

Retorn per compra del forfet online

Si ha realitzat la seva compra a través de la nostra pàgina web, enviï el número de localitzador o expedient de l’abonament de serveis a shop.palarinsal@vallnord.com

 

 • Resta ben entès que amb la cancel·lació del forfet de temporada queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original.

 

 • En cas de voler comprar novament el forfet de temporada d’aquesta temporada 2021/22, el preu a aplicar pel forfet de temporada serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.

  Retorn per compra del forfet a taquilles

  Cas 2: Si ha realitzat la compra directament a qualsevol punt de venta de les nostres taquilles, enviï comprovant del tiquet de compra i/o els forfets escanejats a clients@vallnord.com

   

  Els reemborsaments es faran efectius a través del banc d’acord amb la forma de pagament, i mai presencialment.

   

  • Si la compra s’ha efectuat en targeta, Vallnord Pal Arinsal li abonarà automàticament l’import de la compra dels FF al compte de la seva targeta.

   

  • Si la compra s’ha efectuat en efectiu, enviï número d’IBAN,i titular del compte. Vallnord – Pal Arinsal farà una transferència amb la major brevetat possible.

   

   • Resta ben entès que amb la cancel·lació del forfet de temporada queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original.
   • En cas de voler comprar de nou el forfet de temporada d’aquesta temporada 2021/22, el preu a aplicar pel forfet de temporada serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.

   SNOWPLUS

   Pots sol·licitar el reemborsament de l’import dels serveis contractats de Snowplus a snowplus@vallnord.com o contactant al + 376 331 967.

   • Resta ben entès que amb la cancel·lació del servei de Snowplus, queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original (ex: saldo moneder).

    

   • En cas de voler comprar novament els serveis de Snowplus d’aquesta temporada 2021/22, el preu a aplicar serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.