La Capa arinsal

Vallnord – Pal Arinsal obrirà al 100% les seves pistes i estrenarà l’obertura de la pista la Capa a Arinsal

Els dos dominis esquiables de l’estació de la Massana es preparen per obrir al 100% pel cap de setmana. Vallnord – Pal Arinsal inaugurarà després de dos anys, la pista negra la Capa, ubicada a Arinsal, i que es converteix en la pista amb més desnivell del país.

Vallnord – Pal Arinsal mantindrà al 100% l’obertura de les seves pistes i per primera vegada després de 2 anys (cal recordar que l’any passat el sector d’Arinsal va romandre tancat), la reobertura de la pista la Capa al sector d’Arinsal. Es tracta d’una pista que no compta amb cap innivador de neu i que per tant, només pot obrir-se en moments de bones condicions de neu. Les precipitacions del cap de setmana passat i la feina realitzada durant els dies, permeten aquesta obertura. Amb la Capa, Arinsal té la pista amb més desnivell del país, ja que comença a la Capa i finalitza a la pista de les Marrades, a 1500 metres. En total, es tracta d’una pista amb 1000 metres de desnivell.

Pel que fa a les condicions d’obertura, l’estació tindrà connectats tots els sectors i les seves instal·lacions, aconseguint obrir un total de 47 pistes i 31 remuntadors. Pel que fa a l’estat de la neu, els esquiadors es podran trobar fins a gruixos de neu de 100 cm a cota baixa i 140 cm a cota alta. Les precipitacions que s’esperen en les propers dies, podran ajudar a mantenir les condicions de neu. Es preveu un cap de setmana amb bona temperatura i condicions. Els circuits de Skimo i Raquetes de neu, també es mantindran oberts. En total, els clients podran trobar fins a 6 circuits de skimo i 7 de raquetes de neu en horari de 7h a 22h. L’Snowpark també obrirà amb els seus 3 nivells: iniciació, mitjà i alt.

Així mateix, pel que fa a les activitats alternatives, per als més petits i per a adults, també obriran al 100%. Des del cap de setmana passat, les sortides en Moonbikes i buggies eruga tornen a estar disponibles. Entre elles, també ho estaran la pista de trineus, tradicional Big Zip o altre com l’Snowtrike o el simulador virtual d’esquí.

Gastronomia disponible al 100%

Els clients podran gaudir a la vegada de la gastronomia en un entorn natural, ja que 15 restaurants estaran disponibles a Pal, Arinsal i al Coll de la Botella. Els clients podran escollir en funció del seu gust, el tipus de restaurant. Però com ja és tradicional, també tindran disponible els sopars d’alta muntanya al Pla de la Cot, amb disponibilitat de reserves que es poden efectuar a través del web vallnordpalarinsal.com

Propers esdeveniments

Vallnord – Pal Arinsal acollirà el proper cap de setmana 26 de març la RedBull Home Run, un dels esdeveniments més divertits de la temporada. Els esquiadors hauran de deixar els seus esquís a 100 metres de la sortida i hauran de córrer per posar-se’ls i competir per aconseguir la victòria. A la vegada, els corredors poden participar disfressats i competir per la millor disfressa. Tothom que vulguis participar pot inscriure’s al web