premios la razon pal arinsal

Vallnord – Pal Arinsal guanya el premi “a l’aposta per l’ecoturisme i el desenvolupament sostenible” dels premis sostenibilitat i medi ambient 2022 de La Razón

És tracta de la segona edició dels premis “sosteniblidad y medio ambiente 2022” del diari espanyol La Razón i aquest any també han volgut reconèixer les tasques medi ambientals realitzades per diferents empreses i institucions d’Andorra. L’estació de la Massana ha estat la guanyadora del premi a “l’aposta per l’ecoturisme i el desenvolupament sostenible”

Vallnord – Pal Arinsal ha recollit aquesta tarda, el premi a “l’aposta per l’ecoturisme i el desenvolupament sostenible”, a la gala dels premis de la “sosteniblidad y medio ambiente 2022” del diari espanyol La Razón. L’acte que ha tingut lloc a Madrid a l’edifici del mitjà de comunicació i ha comptat amb la presència de la Sra. Paloma Martín, Consellera de Medi Ambient, Vivenda i Agricultura de la Comunitat de Madrid, així com del director del periòdic, Francisco Marhuenda  i el conseller delegat, Andrés Navarro. La gala ha acollit un total de 13 empreses espanyoles dedicades principalment a cuidar la natura. Així mateix, Andorra també ha tingut presència (per primera vegada) en aquests premis amb el guardó a Vallnord – Pal Arinsal i amb un altre, a La Querola d’Ordino.

Tal com ha destacat Pedro Morán, director de màrqueting de Vallnord – Pal Arinsal, durant la recollida del premi, aquest guardó “reconeix la feina realitzada a favor del medi ambient durant anys per part de les quasi 600 persones que formen part de l’equip”. Ha aprofitat per agrair a tots els presents i als organitzadors la confiança per haver atorgat aquest premi. L’estació ha estat l’única entitat guanyadora del sector en rebre aquest premi.

Vallnord – Pal Arinsal recull aquest premi com un orgull i motivació per seguir treballant en aconseguir ser cada any, una estació del més sostenible. La construcció del Parc Solar ha estat una de les novetats més importants en aquest aspecte. Durant la primera temporada d’hivern, hi ha hagut dies on s’ha generat més energia que despesa.