presentacio novetats pal arinsal 2022

La Massana i Vallnord – Pal Arinsal presenten les activitats d’estiu i les seves novetats per aquesta temporada 2022.

El Comú de la Massana i Vallnord – Pal Arinsal, han presentat aquest matí totes les activitats i novetats que es podran gaudir aquest estiu 2022. Una temporada que es preveu molt activa i que ve acompanyada d’un gran nombre d’esdeveniments i activitats. La Massana destaca la seva oferta de natura i les activitats per gaudir amb amics i família. També ha presentat novetats com nous circuits d’e-Bike i Enduro així com un nou projecte gastronòmic. Pel que fa a Vallnord – Pal Arinsal, l’estació inaugura la temporada amb novetats de circuits de BTT, activitats i oferta gastronòmica. L’estació va inaugurar la temporada el passat 4 de juny amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa i espera un total de 130 dies de temporada.

El Comú de la Massana i Vallnord – Pal Arinsal han inaugurat la temporada d’estiu amb la presentació d’aquest migdia. En l’acte, s’han compartit totes les activitats disponibles durant aquest estiu 2022 així com totes les novetats. Els clients podran gaudir d’un estiu ple d’esdeveniments i activitats a la parròquia de la Massana i a Vallnord – Pal Arinsal.

 

Pel que fa al Comú de la Massana, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, ha començat la presentació d’estiu presentant la varietat de l’oferta en activitats que tindrà la parròquia. Els tres pilars de la Massana són la muntanya, la gastronomia i la bicicleta i en base a aquestes línies s’ha programat una àmplia i variada oferta per arribar al públic familiar i al turista de natura. “Tenim per endavant un estiu per viure experiències a les nostres muntanyes” ha assegurat el conseller durant la presentació de l’oferta turística d’estiu.

 

Una de les novetats s’emmarca en el Pla Cicloturístic que va posar en marxa el Comú de la Massana l’any passat, amb la creació de cinc nous circuits d’e-bike i enduro. A més, es milloraran els serveis als ciclistes, amb guarda-bicis i recolza-bicis en diferents punts de la parròquia. Una altra de les novetats és la nova via ferrata que ja està a punt d’inaugurar-se a Arinsal, de nivell moderat i destinada sobretot al públic familiar.

Pel que fa a la natura, la Massana continua apostant per les sortides a cavall i les excursions guiades, dos dels productes que més demanen els turistes. L’oferta es completa amb jocs i propostes lúdiques perquè els nens aprenguin a conèixer i estimar la muntanya, com el Bosc dels Menairons, la ruta del Tamarro i el joc de pistes Salvem la Serenalla, a més de diversos Escape rooms pels pobles.

La part més festiva arribarà de nou amb la Serenalla Market, la Pitavola del Comapedrosa i, enguany, amb el Contradans. Garrallà també ha avançat que la setmana que ve es presentarà una nova acció gastronòmica, amb la implicació de tots els restauradors de la Massana. “La gastronomia és un dels eixos forts de la nostra oferta turística i presentarem una estratègia de futur per situar encara més la Massana com a destinació gastronòmica”, assegura el conseller.

D’altra banda, el Comú de la Massana està desenvolupant la web turística visitlamassana.ad per poder promocionar totes les activitats i comprar directament els diferents productes.

 

VALLNORD – PAL ARINSAL TORNA AMB UNA TEMPORADA DE 130 DIES.

Vallnord – Pal Arinsal ja va inaugurar la temporada d’estiu aquest divendres dia 4 de juny amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa. Aquest serà el tercer any d’explotació per part d’EMAP. Un espai on els clients podran gaudir del servei de pernoctació o de restauració. La temporada de Bike Park i Mountain Park, iniciarà aquest divendres dia 10 de juny, amb l’obertura del primer cap de setmana i un dels esdeveniments més atrevits de la temporada, la Maxiavalanche. A partir del 24 de juny, tota l’activitat de Vallnord – Pal Arinsal, les seves activitats, remuntadors i circuits estaran oberts cada dia de forma ininterrompuda fins a l’11 de setembre. A partir d’aquí, l’estació passarà a obrir caps de setmana fins al 12 d’octubre, on com sempre, l’últim dia serà gratuït pels riders del Bike Park.

Vallnord – Pal Arinsal es marca un objectiu tant en l’àmbit de facturació com d’ocupació molt similar al de la temporada passada, que ja va ser de rècord. S’espera així i tot,  superar aquestes xifres, ja que la temporada passada no es va acollir la Copa del Món de BTT. Amb aquest esdeveniment, a més de l’ocupació habitual, s’espera la visita de més de 50 mil persones.

L’estació de la Massana concentra durant l’estiu 4 grans activitats i ofertes. El Refugi del Comapedrosa, la gastronomia, el Mountain Park i el Bike Park. Pel que fa aquest últim, en novetats, Vallnord – Pal Arinsal ha finalitzat la construcció del nou circuit de DH de la World Cup, que inicia al Pic del Cubil i finalitza a Fontanals. Aquesta és la gran novetat de BTT que serà estrenada el proper 18 i 19 de juny durant la Copa Catalana. Així mateix, l’antic circuit de la Maxiavalanche inferior passarà a anomenar-se Wet Tube. L’altra novetat, un nou circuit, que ofereix un recorregut diferent amb l’arribada a prop del camp de futbol de la Massana. Aquest s’ha anomenat de la mateixa forma: Maxiavalanche inferior. Finalment, com a novetats en el Bike Park, el nou acord amb Commençal ha vingut acompanyat d’algunes millores en el Pump Track, que des d’aquest any, també s’ha col·locat gespa i s’ha millorat alguns acabats de l’activitat.

 

NOVES ACTIVITATS: INFLABLES, NOU SUMMER TUBBING I BIG AIRBAG.  

Una de les novetats més importants en activitats és el nou Summer Tubbing. L’estació ja disposava d’un tubbing, però aprofitant les reformes que es van fer a la zona de la pista de trineus, ha aprofitat per col·locar aquest estiu un nou Summer Tubbing que compta amb 3 tobogans nous i que fins i tot podrien acompanyar-se d’aigua. L’activitat té una pendent que la converteix en una gran opció per a tots els membres de la família. A la vegada, Vallnord Mountain Park col·locarà 3 nous inflables, dels quals dos seguiran la mateixa línia i un ha estat tematitzat per DOTS.  Tots aquests inflables aniran ubicats al Peke Park. Finalment, en activitats, torna el Big AirBag, amb plataformes de salt de 3 i 6 metres. Una estructura amb un matalàs gegant perquè els clients puguin fer salts lliures.

 

GASTRONOMIA DURANT TOTA LA TEMPORADA

Fins a 4 opcions gastronòmiques disponibles durant la temporada d’estiu. El restaurant Expresso, Xiringuito i Coll de la Botella es mantindran oberts amb el mateix calendari que l’obertura del Bike Park i Mountain Park. La novetat és l’obertura de la Food Truck, una estrena de la temporada d’hivern, però que aquest estiu, s’ha col·locat a la Plaça de la Caubella per tal de donar-li més visibilitat i més serveis als clients del Pump Track i senderistes. Aquest ha estat obert des del mes de maig mentre l’estació posava a punt totes les instal·lacions. Per l’obertura.

 

UNA TEMPORADA AMB ESDEVENIMENTS

Tant el Comú de la Massana com Vallnord – Pal Arinsal acolliran esdeveniments quasi tots els caps de setmana. Una temporada on es preveu una activitat amb pura normalitat i molta animació. Per part de la Massana, es destaca la Serenalla Market, un mercat a l’aire lliure que combina compres, gastronomia, benestar, concerts, tallers i un espai de conferències i participació o la Pitavola de la Comapedrosa. Altres esdeveniments que es desvetllaran amb més detall durant les properes setmanes. Finalment, Vallnord – Pal Arinsal, ha destacar l’acollida de la Copa del Món de BTT del proper 12 al 17 de juliol i a la vegada, l’acollida dels Campionats del Món Youth de Skyrace el 23 i 24 de juliol i finalment, la tradicional Copa del Món Skyrace Comapedrosa, el proper 30 de juliol.

 

Cal destacar que la Copa del Món UCI de BTT tornarà a l’estació el pròxim 2023 i rebrà també els Campionats del Món UCI de BTT al 2024.

 

FORFETS DE TEMPORADA VÀLIDS PER AQUEST ESTIU

Per poder accedir a l’estació durant aquests mesos d’estiu, els usuaris amb forfet Ski And Bike de la temporada 2021-2022 podran accedir lliurement. Però així també ho faran els usuaris propietaris del forfet de Ski Andorra, Vallnord i forfets extraescolars. L’objectiu és donar l’oportunitat als clients de gaudir de forma alternativa de la natura: fent esport i activitats.