Les autoritats del país posposen l’obertura de les estacions d’esquí d’Andorra.

Les autoritats del país posposen l’obertura de les estacions d’esquí d’Andorra.

La situació general de la COVID arreu del món afecta també de manera directa al desenvolupament de les activitats del país. L’objectiu general és poder garantir la practica esportiva de forma segura i per aquest motiu, el Govern d’Andorra i Ski Andorra van comunicar ahir a la tarda que les estacions d’esquí del país no obriran fins a principis de gener del 2021.

Tot i així, Vallnord – Pal Arinsal obrirà a partir de demà el seu restaurant del Coll de la Botella i altres serveis d’activitats alternatius a partir de la setmana vinent.

L’estació de la Massana i les altres estacions d’esquí del país no obriràn les seves portes fins inicis del mes de gener del 2021. Vallnord – Pal Arinsal, s’hi suma i dona suport a la decisió presa per les autoritats del país. Tal com va especificar el Cap de Govern, la decisió es va prendre conjuntament amb totes les estacions del país amb l’objectiu de poder sumar a favor de les estacions europees que han decidit no obrir per contenir al màxim aquesta pandèmia.

Totes les estacions inauguraran la temporada d’hivern al mateix moment a principis de gener malgrat que la data encara no estigui definida a causa de les condicions sanitàries i meteorològiques.

OBERTURA DEL COLL DE LA BOTELLA

Vallnord – Pal Arinsal iniciarà la temporada gastronòmica d’aquest d’hivern amb l’obertura del seu restaurant del Coll de la Botella el dissabte 5 de desembre. Aquest estarà disponible per a tots el públic fins al 8 de desembre i tornarà a obrir durant tots els caps de setmana fins el dia de l’inici de temporada que passarà a fer-ho cada dia.

Pel que fa els sopars d’alta muntanya, el primer tindrà lloc el dilluns 7 de desembre també al restaurant del Coll de la Botella. Com sempre, els clients podran reservar el seu sopar contactant amb l’estació.

Finalment, el 8 de desembre, en el dia festiu la Purissima, Vallnord – Pal Arinsal obrirà la zona de trineus del sector Pal així com altres activitats alternatives i el restaurant Expresso ubicat a la Caubella de Pal. A mesura que passin els dies, l’estació compartirà totes les activitats alternatives que estaran disponibles durant aquest temps.

L’estació seguirà tots els protocols COVID en els seus establiments de restauració per a la  seguretat dels clients. Destacar que avui al mig dia, una cinquantena de treballadors que hi estaran de servei aquests dies han passat tots una prova d’antígens  amb resultat negatiu.