White Friday

Arriba el WHITE FRIDAY!

A partir del 26 de novembre posem a la venda 10.000 unitats de forfets de dia al 50% fins exhaurir unitats.

 

Gaudeix-los fins a finals de la temporada d’hivern 2021-2022.

[vckit_heading_effect animation=”ilin” first_half_text=”Forfets vàlids” second_half_text=”fins l’abril del 2022″ tutorial=”” heading_size=”40px” heading_color=”#ffcc00″]

Aquest any, la promoció s’iniciarà automàticament el 26/11/21. No hi haurà cap hora. Podràs adquirir fins a 5 passis per persona però serà necessàri introduir el codi descompte per fer vàlida la promoció. L’horari d’atenció al client per consultes, suport o qualsevol ajuda iniciarà a les 9h. 

CODI PER GAUDIR DE LA PROMOCIÓ: 

WHITEFRIDAY2122

ACCEDIR A LA PROMOCIÓ

Oferta vàlida per a la compra online des del 26/11/21 fins a exhaurir les 10.000 unitats, amb un màxim de 5 forfets de dia per compra i usuari. NO ÉS REEMBORSABLE EN CAP CAS. 

Preguntes freqüents

ENCARA TINC ELS FORFETS BLACK FRIDAY DE L’ANY PASSAT SENSE UTILITZAR, QUÈ PUC FER?

Tenint en compte que molts dels nostres clients no van gaudir dels forfets de promoció Black Friday o Andorra Shopping Festival 2019/20/21, hem cregut oportú donar l’opció a utilitzar els forfets qualsevol dia de la temporada 2021-2022 (màxim fins al 18 d’abril del 2022)

Per tal d’aprofitar els dies d’esquí a meitat de preu no utilitzats els darrers hiverns:

 • Si encara no havies bescanviat el bo i no disposes dels forfets 2019/20, únicament hauràs de presentar-lo juntament amb un document acreditatiu a les taquilles de l’estació.
 • Si ja tenies els forfets físics, els hauràs de bescanviar a les taquilles de l’estació per a que facin les comprovacions pertinents abans de lliurar-te els nous forfets.

Pel que fa a l’assegurança d’esquí adquirida per la temporada 2019/20 o 2020/2021 no serà vàlida per la temporada 2021/22, pel que s’haurà de contractar de nou en el moment d’obtenir els forfets.

EL FORFET WHITE FRIDAY INCLOU ALGUNA GARANTIA PER COVID?

Donat que es tracta de forfets de 1 dia sense data, i no tenen associada cap pernoctació ni cap altre servei, aquests no estan coberts amb les garanties COVID (del forfet de temporada).

HE COMPRAT FORFETS WHITE FRIDAY ABANS, I ARA VULL COMPRAR MÉS I NO SE’M APLICA EL DESCOMPTE

La promoció està limitada a una sola compra per cada usuari.

A cada compra es poden adquirir fins a 5 forfets.

En cas de fer una nova reserva amb el mateix usuari, el sistema no aplicarà el 50% de descompte (encara que s’introdueixi el codi correctament, i encara que a la primera compra només s’hagi comprat 1 o 2 o 3 o 4 forfets).

HE FET LA RESERVA AL MEU NOM PERÒ NO TOTS ELS FORFETS SÓN PER A MI, HI HA ALGUN INCONVENIENT?

Els forfets White Friday no són nominatius.

Un cop hagis bescanviat la teva reserva a l’estació pels forfets corresponents, aquests, els podrà utilitzar indistintament qualsevol persona a qui tu li donis.

QUÈ HE DE FER PER OBTENIR ELS FORFETS QUE HE COMPRAT?

Un cop l’estació estigui oberta, podràs recollir els teus forfets en qualsevol de les taquilles d’Arinsal, Pal o La Massana, presentant el comprovant de la compra mitjançant el número de localitzador, el codi QR o el document voucher imprès.

També serà possible obtenir els forfets a través de les màquines expenedores 24h que hi ha situades a Arinsal, a Pal i a La Massana.

És MOLT IMPORTANT que no accedeixis a cap remuntador amb tots els forfets a sobre, per evitar que aquests s’activin tots al mateix temps en la mateixa data i quedin marcats com a utilitzats

QUINS SERAN ELS PROTOCOLS ANTI-COVID A VALLNORD-PAL ARINSAL?

Consulta’ls aquí

HE FET LA RESERVA DE FORFETS WHITE FRIDAY PERÒ NO HE REBUT CAP DOCUMENT

En primer lloc revisa amb el teu banc que hagis efectuat el pagament de forma correcta.

Revisa posteriorment que hagis escrit correctament la teva adreça electrònica. Si no ho has fet, la documentació s’haurà enviat al correu que hagi quedat registrat.

Si tens dubtes, contacta amb el nostre departament de reserves informant del teu número de localitzador i la teva adreça de correu electrònic. El sistema assigna una cadena de 6 caràcters (números i lletres) a totes les reserves encara que aquestes no s’hagin finalitzat.

+376 878 005 · +376 878 000 · shop.palarinsal@vallnord.com · Whatsapp +376 62 34 62 (només per missatge de text. No es respondrà a cap trucada).

Si no tens cap número de localitzador, probablement no hagis realitzat la reserva de la manera adient. Torna-ho a intentar.

HE FET LA COMPRA DE FORFETS WHITE FRIDAY PERÒ NO SE’M HA APLICAT EL DESCOMPTE DEL 50%

Per poder gaudir del descompte corresponent a la promoció, has d’haver introduït prèviament el CODI / CUPÓ en el camp corresponent: WHITEFRIDAY2122 just abans de confirmar la reserva i de realitzar el pagament.

Si has introduït correctament el codi WHITEFRIDAY2122 i igualment no t’ha fet el descompte, probablement és que ja hagis fet una altra compra amb anterioritat. El sistema només permet una reserva per cada usuari, amb un màxim de 5 forfets per cadascuna.

Assegura’t que no tinguis més forfets a la Cistella. Si has acumulat més de 5 forfets en la mateixa reserva, segurament el descompte tampoc s’haurà aplicat…

COM PUC FER PER COMPRAR ELS FORFETS DE PROMOCIÓ AMB EL 50%

Per poder beneficiar-se dels forfets de 1 dia amb el 50% de descompte durant la campanya White Friday, has de fer la compra en línia a través del nostre web de venda i triar FORFET al menú principal.

https://shop.vallnordpalarinsal.com/ca/forfait-pal-arinsal.html

El pagament s’ha de fer obligatòriament amb targeta bancària a través de la passarel·la de pagament virtual. L’oferta estarà activa des de divendres 26 de novembre, fins exhaurir el 10.000 forfets que s’han posat a la venda.

POT RECOLLIR ELS FORFETS UNA ALTRA PERSONA EN NOM MEU?

Per tal de que algú altre pugui recollir els forfets, s’haurà de presentar a més del document comprovant de la compra (voucher imprès, localitzador, QR), la documentació que n’acrediti la titularitat del comprador, ja sigui mitjançant un DNI, un Passaport o una autorització.

NO PUC RESERVAR ELS FORFETS PER AL MEU FILL/A MENOR DE 6 ANYS

Els forfets dels infants fins a 5 anys no es poden reservar en línia durant el procés de compra.

Per obtenir el forfet gratuït s’haurà de presentar a les taquilles de Vallnord – Pal Arinsal la documentació corresponent que acrediti la data de naixement de l’infant.

SI SÓC JUBILAT, EM SURT A COMPTE COMPRAR EL FORFET WHITE FRIDAY?

Efectivament, aquest any resulta més econòmic adquirir el forfet durant la campanya promocional: 21 € El PVP del forfet de 1 Dia per a Jubilats durant la temporada 2021/22 serà de 23 €

QUIN ÉS EL PREU DE L’ASSEGURANÇA I QUINES SÓN LES PRESTACIONS?

El preu Diari de l’assegurança és de 5,50 € per persona i només serà vàlida durant la temporada 2021/22

L’Assegurança d’Accidents d’Esquí garanteix la primera assistència mèdica durant la pràctica de l’esquí:

 • Despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i d’hospitalització
 • Despeses de rescat amb trineu, ambulància o helicòpter
 • Repatriació o transport sanitari dels ferits
 • Desplaçament d’un familiar en cas d’hospitalització
 • Despeses d’estada en un hotel
 • Repatriació o transport del cadàver
 • Retorn anticipat de l’assegurat per defunció d’un familiar Retorn anticipat de l’assegurat per hospitalització d’un familiar
 • Reintegrament del cost del forfet no utilitzat
 • Reintegrament del cost de les classes d’esquí no realitzades Transmissió de missatges urgents
 • Despesa de recerca en muntanya dins el domini de l’estació Enviament d’un conductor professional
 • Assegurança de responsabilitat civil privada
FAREU D’ALTRES PROMOCIONS O DESCOMPTES DURANT LA TEMPORADA?

Durant la temporada oferirem diferents paquets amb allotjament i d’altres serveis a preus molt econòmics depenent de la temporada (baixa).

En les reserves amb 24h d’antelació (fins les 23:59h del dia abans a l’inici de l’activitat), apliquem un 10% de descompte sobre els preus dels forfets a partir de 1 Dia.

Com més dies d’esquí, més estalvi.
Els forfets de Vallnord – Pal Arinsal de més de 2 Dies, es poden utilitzar en dates no consecutives durant tota la temporada.

PUC CARREGAR EL FORFET WHITE FRIDAY EN EL SUPORT RECARREGABLE QUE TINC?

No és possible carregar els forfets White Friday en els suports recarregables.

Per la resta de forfets, i a partir de l’obertura de l’estació, es podran tornar a comprar els forfets en línia i carregar-los des de casa a través del codiWTP per major comoditat dels clients.

QUÈ INCLOU EL FORFET WHITE FRIDAY?

Amb el Forfet WHITE FRIDAY podràs utilitzar lliurement tots els remuntadors i totes les pistes dels dominis de Vallnord – Pal Arinsal.

 • Telecabina de La Massana inclòs
 • Telecabina Arinsal inclòs
 • Telefèric Arinsal-Pal inclòs
 • Telecadira Josep Serra (Arinsal) inclòs

Aquest forfet no és vàlid a Ordino – Arcalís ni a cap altra de les estacions andorranes.