Vallnord – Pal Arinsal fa la donació de prop d’un miler d’anoraks i jaquetes de l’estació a l’associació creuem fronteres

Vallnord – Pal Arinsal fa la donació de prop d’un miler d’anoraks i jaquetes de l’estació a l’associació creuem fronteres

Es tracta d’una acció que cada any l’estació de la Massana realitza. L’objectiu és poder seguir donant vida al material produit. EMAP ha decidit entregar prop de mil anoraks i jaquetes a l’associació andorrana: “Creuem fronteres, una organització que desenvolupa iniciatives que afavoreixen l’intercani cultural, polític, econòmic i social entre el poble saharaui i el poble andorrà.

Aquest any, EMAP ha decidit entregar prop de mil anoraks i jaquetes a l’associació andorrana: “Creuem fronteres, una organització que desenvolupa iniciatives que afavoreixen l’intercani cultural, polític, econòmic i social entre el poble saharaui i el poble andorrà. Entre els seus objectius, destaquem:

  • Promoure i desenvolupar projectes d’assistència humanitària i programes de cooperació amb el poble saharaui.
  • Impulsar i coordinar actes i campanyes en suport del poble saharaui.
  • Afavorir i promocionar l’estudi sobre les questions relacionades amb el Sahara Occidental i la seva població.

La ONG realitzarà aquest una caravana solidaria (amb camions, furgonetes, cotxes…) per dirigir-se als camps de refugiats sahrauís (desert de Tindouf, Argelia) al mes d’abril. Aquest material serà entregat íntegrament als refugiats Saharauís.

L’estació de la Massana acostuma cada any realitzar donacions de material corporatiu antic de l’estació a diferents associacions i ONG del món. Així doncs, al 2019, Vallnord – Pal Arinsal va donar a una ONG de Nepal. Per poder fer front al pagament de l’enviament, l’estació va organitzar un una festa a Pal per poder fer -hi front.

Si desitgeu posar-vos en contacte amb l’Associació Creuem Frontres, podeu fer-ho:

Telèfon: 358677
Correu de contacte: info@andorrasahara.com