Qui som?: Ski&Bike

Qui som?: Ski&Bike

Essència #Ski&Bike

Viu tota classe d’experiències durant 10 mesos l’any. 

La genètica Ski&Bike, és reconeixible. Apassionats per l’esport, esquiadors, bikers o muntanyers. Ens agrada el sol. Ens agrada la neu. Amb fred o calor, sempre representarà el punt de partida per conquistar moments de diversió. Si t’apassiona la muntanya: Ski&Bike, defineix la teva manera de ser. El forfet Ski&Bike és el passaport amb el qual tindràs accés durant 10 mesos a la comoditat de la muntanya.

 

63 kms esquiables

Pal Arinsal es troba a tan sols 6 km del centre del país i és l’accés més fàcil d’Andorra. Està format per dos sectors: Pal i Arinsal. Disposa d’un total de 63 km de pistes trepitjades entre les cotes 1.500 m i els 2.560 m. Actualment hi ha:

  • 7 pistes verdes
  • 19 blaves
  • 17 vermelles
  • 4 negres
  • 5 d’eslàlom

 

Veure la fitxa tècnica

 

Pal Arinsal obra 10 mesos l’any. De desembre a abril per esquiar i de maig a octubre, l’estació es transforma en Bike Park de Pal Arinsal, un referent als Pirineus. A més, compta amb un Mountain Park, un entorn únic per fer activitats en família a l’estiu.

Amb què et pots trobar a l’estació?

Estació d'esquí

Compta amb dos sectors comunicats: Pal i Arinsal. Fins a 63 km de pistes per a tots els nivells.

21 punts gastronòmics

Una oferta molt variada i de gran qualitat. Per gaudir quan tibi la gana.

Esdeveniments

Amb esdeveniments entre els quals, la Comapedrosa Andorra, Copa del Món d'Esquí de Muntanya ISMF

Gastronomia d'alçada

Fins a 4 restaurants per gaudir. Entaula't a tastar els nostres plats o gaudeix de les terrasses amb vistes espectaculars.

Esdeveniments

Cada cap de setmana, a la Caubella de Pal viuràs ambient, curses i moltes activitats. A més Vallnord - Pal Arinsal acull dues copes del món.

Mountain Park

Descobreix una àmplia varietat d'activitats d'estiu. Tota la família trobarà alguna cosa per fer tots junts o al gust de cadascú.

El 4t millor Bike Park del món

Més de 40 km de circuits DHI i XCO per a tots els nivells. Amb l'esdeveniment de l'estiu, la Copa del món UCI de BTT Mercedes-Benz.

Telefèric Pal - Arinsal

Amb accés al 'Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa'. Els millors paisatges de natura i fantàstics aperitius amb vistes des del telefèric.