Activitats d’estiu per a infants

Activitats d’estiu per a infants

A Vallnord Mountain Park la Massana trobaràs un gran nombre d’activitats per als més petits de la casa. Aventura, natura i molta diversió. Activa’l! Franja d’edat dels 3 als 15 anys.

Peke Park

Un recinte temàtic on trobareu estructures, inflables i llits elàstics. Tobogans, ponts, rocòdroms, piscines de boles... Un espai ideal per desenvolupar habilitats, practicar salts i fer tombarelles a l'aire lliure. Part baixa de 'El Planell', Pla de la Caubella, Pal.

Trenet

Una locomotora amb seients individuals i dobles, que guia els més petits per un circuit ovalat i fa voltes en el sentit de les agulles del rellotge. Activitat sota el control i la direcció d'un monitor especialitzat. Plaça del Pla de la Caubella, Pal.

Jump

Un llit elàstic proveït d'una bastida amb gomes que regulen el descens i permeten la frenada progressiva entre salt i salt. Una activitat que apropa a l'infant a la sensació de volar i facilita la pràctica de tombarelles amb total seguretat. Plaça del Pla de la Caubella, Pal.

Tubbing

Llisca, gira, crida, riu i repeteix! T'agrada el descens? T'agradarà el tubbing. Una activitat de lleure on podràs gaudir fent baixades tot sol o en companyia, damunt un flotador amb forma de dònut. Pla de la Caubella, Pal.

Kids Zip

30 metres de descens on l'infant llisca per un cable en un recorregut amb corbes des d'una alçada màxima de sis metres des del terra. L'activitat comprèn mesures de seguretat com la presència i supervisió de monitors a la sortida i l'arribada o l'ús obligatori d'un arnès. Pla de la Caubella, Pal.

Mini Circuit de cotxes a pedals

Una àrea pensada perquè l'infant experimenti el control i la sensació de conduir un vehicle des d'una edat primerenca. Vehicles de pedal que circulen sota la supervisió d'un monitor dins un espai delimitat. Gas! Pàrquing del Pla de Caubella, Pal.

Escapa't del laberint

Troba la sortida dins un clos amb caminals intricats format per una estructura modular enginyosa de 15x15 m. Un repte d’habilitat i orientació per a grans o petits. Els infants menors de 5 anys, poden anar acompanyats d'un adult. A la Plaça del Pla de la Caubella, Pal

Circuits d'orientació

Circuits, sense límits d'edat o condició física. Permeten potenciar les habilitats de navegació i relacionar-se amb el medi. L'objectiu final és de trobar les fites situades al llarg de l'itinerari amb l'ajuda d'un mapa. Tres recorreguts de 18 fites. 2 circuits de dificultat mitjana-alta, 1 circuit de dificultat baixa. Pla de la Caubella, Pal

Parc de Cordes

Un circuit amb diferents nivells de dificultat. Proves d'habilitat física adaptades per a infants i adults. Tirolines, ponts tibetans, ponts d'equilibri, escales i xarxes, entre d’altres. Al bosc travessat per la línia del telecadira 'Serra I' de 'El Planell', Pla de la Caubella, Pal.

Disc Golf

Una activitat que es juga amb un 'Frisbee'. Les metes són cistelles de cadenes, ubicades en entorns naturals que representen obstacles del camp. L'objectiu final del joc és llançar el disc de cistella a cistella utilitzant el menor nombre de llançaments possible. Al Coll de la Botella. Perfecte per gaudir en família.

Tàndem Big Zip

Llisca amb una politja amb arnès per un cable des de la part alta de 'El Planell', fins al 'Pump Track' del Pla de la Caubella a Pal, en un descens de 338 m de llargada i 28 m de desnivell. Una activitat amb molta acceptació supervisada per monitors a la sortida i a l'arribada. Infants, adults, o tots dos junts en tàndem.