Preguntes freqüents forfet de temporada Bike

Preguntes freqüents Forfet de Temporada Bike Pass 2023

En cas de pèrdua o robatori, com he d’actuar? On m’he d’adreçar?

En cas de pèrdua o robatori del Forfet de Temporada Bike Pass, el primer que has de fer és posar-te en contacte amb el departament d’atenció al client del Forfet de Temporada a través del formulari web per tal que el bloquegin i evitin que s’utilitzi de manera fraudulenta. A continuació, t’hauràs d’adreçar a qualsevol de les nostres taquilles habilitades de l’estació per expedir-ne un duplicat, que tindrà un cost de 20 € en concepte de suport i despeses de gestió per poder seguir utilitzant-lo. Pots trobar l’operativa detallada a l’apartat 1 del reglament intern de l’estació.

En quins casos puc obtenir el descompte de renovació?

Si durant la temporada 2022 vas tenir el Forfet de Temporada Bike o SKI & BIKE, per beneficiar-te del producte especial com a client fidel, rebràs un correu electrònic amb un codi amb el qual et podràs donar d’alta a la nostra plataforma en línia per comprar el teu Forfet de Temporada Bike Pass 2023.

Aquest codi l’hauràs d’introduir en el moment del registre, just quan se’t demani si l’any passat vas ser posseïdor d’un forfet de temporada d’estiu. Hauràs de marcar CLIENT FIDEL i introduir el número corresponent per obtenir el preu final. Si tens algun dubte al respecte, pots contactar amb nosaltres a través del formulari web.

Si ja he utilitzat el meu Forfet de Temporada, puc contractar l'assegurança de Bike?

L’assegurança Bike s’ha de contractar en el mateix moment en què es compra el forfet de temporada o, en tot cas, abans d’utilitzar-lo. En cas que el forfet ja s’hagi utilitzat, no es podrà afegir l’assegurança. Pots consultar les cobertures a: www.creditvida.ad

Com puc contractar l’assegurança d’estiu si ja tenia l’assegurança de la temporada d’hivern 2022/23?

L’import de l’assegurança per a l’estiu serà de 60 € i es podrà contractar a través de la plataforma en línia o a les taquilles habilitades en el moment d’efectuar la compra del Forfet de Temporada Bike Pass 2023. També podran accedir a aquesta assegurança els clients titulars d’un Andorra Pass i Nord Pass 2022-23 que no van assegurar els forfets d’hivern, però que volen assegurar-se durant l’estiu.

Aquests podran assegurar-se abonant un suplement de 40 € en concepte d’assegurança. Recordem que, l’assegurança és de reemborsament i que una vegada utilitzat el forfet, no es podrà afegir l’assegurança.

Si he tingut un accident, quins són els passos que cal seguir per rebre un val de compensació per a la temporada 2024?

En el cas d’accident, malaltia o embaràs, podràs contactar amb nosaltres a través del formulari en línia i el departament de Forfet de Temporada de Grandvalira Resorts es compromet a estudiar cada cas i aplicar una compensació per a l’estiu 2024, sempre que el forfet no s’hagi amortitzat.

Contacta amb el nostre departament a través del formulari web.

On puc recollir el meu Forfet de Temporada BIKE si l’he comprat en línia.

Durant la temporada d’estiu, estaran habilitades les taquilles del telecabina de la Massana i al Pla de la Caubella del sector de Pal.

Consulta els horaris a través de la nostra pàgina web de Pal Arinsal.

Com puc recollir un Forfet de Temporada en nom d’una altra persona?

Els forfets de temporada que s’adquireixin mitjançant el procés en línia s’entregaran a la persona que els hagi comprat a les instal·lacions de Grandvalira Resorts seleccionades durant el procés de contractació (caldrà mostrar prèviament el localitzador que es generi durant el procés).

El comprador també haurà d’ensenyar un document d’identificació personal amb fotografia que sigui apte per acreditar la identitat (passaport o document nacional d’identitat). En cas que el comprador no pugui acudir presencialment, en el moment de la recollida és obligatori presentar una autorització firmada amb una fotocòpia del passaport o el document nacional d’identitat.

En quins casos es durà a terme la retirada definitiva del Forfet de Temporada?

Recorda que el teu forfet de temporada és d’ús personal i instransferible, i que se sotmet a la llei relativa a les estacions d’esquí i les instal·lacions de transport per cable del 9 de novembre del 2000 (BOPA del 6 de desembre del 2000). En cas de deixar el teu forfet a una altra persona, si el nostre equip de seguretat l’intercepta, automàticament s’interposarà una multa a la persona que l’estigui utilitzant dins de l’estació. A més, es retirarà el forfet i no es retornarà en cap circumstància per poder seguir-lo utilitzant durant la temporada 2023.

En cas de revendre el Forfet de Temporada Bike Pass, si Grandvalira Resorts l’intercepta, es procedirà automàticament a bloquejar-lo i retirar-lo, i a la seva retirada, i no es podrà retornar en cap cas al titular que l’hagi venut.

Ja m’he registrat a My GrandSki, però no recordo les claus d’accés. Què he de fer?

Sempre que vulguis, pots accedir a My GrandSki amb les teves dades de client. En cas de no recordar-les, selecciona “He oblidat la meva clau d’accés” i te’n facilitarem una altra.

Què és My GrandSki?

My GrandSki és un registre únic d’identificació de clients. Amb el teu compte My GrandSki, podràs unificar les teves dades i connectar-te a tots els nostres serveis i canals de compra amb un únic clic: wifi, aplicació, Forfet de Temporada, butlletí informatiu, compres en línia, etc., de manera fàcil i ràpida

Un cop acabi la temporada d’estiu, què he de fer amb el meu forfet?

Quan acabi la temporada d’estiu 2022-23, et recomanem que guardis el forfet. A Grandvalira Resorts, tots els forfets es poden recarregar. Per això, aquest suport et servirà per a futures ocasions.

El forfet no porta la teva fotografia impresa, però t’informem que seguirà registrada al nostre sistema per motius de seguretat. El Forfet de Temporada continua sent personal i intransferible i se sotmet a la llei relativa a les estacions d’esquí i les instal·lacions de transport per cable del 9 de novembre del 2000 (BOPA del 6 de desembre del 2000). Recorda, també, que l’estació duu a terme controls de forfet a diferents punts del domini esquiable. Si una altra persona utilitza el teu Forfet de Temporada, el retiraran de forma definitiva.

Puc aparcar la meva autocaravana a Pal Arinsal?

Pal Arinsal no garanteix els serveis mínims com a àrea d’acollida d’autocaravanes, tanmateix autoritza les pernoctacions dels vehicles camperitzats amb una estada màxima de 48 hores, sense dret al desplegament d’elements d’acampada o que excedeixin el perímetre del vehicle. Pal Arinsal es reserva el dret d’admissió dels seus estacionaments.

Quin és l’horari del Bike park?

Des del 9 de juny fins a l’11 de setembre 

  • de 10:00 h a 18:30 h

 

Des del 16 de setembre fins a final de la temporada

  • de 10:00 h a 17:00 h

 

Els horaris estan subjectes a possibles modificacions durant la temporada.

 

Veure horaris, calendari i condicions d’obertura aquí 

Amb el forfet de temporada Bike, puc accedir tots els remuntadors habilitats de Grandvalira?

Amb el teu Forfet de Temporada Bike Pass, pots accedir a qualsevol dels serveis de remuntadors de Grandvalira Resorts, dels sectors de Grandvalira, Ordino-Arcalís i Pal Arinsal.

Puc utilitzar el forfet que he comprat durant la temporada 2022/23, als remuntadors habilitats durant temporada d’estiu 2023?

Els usuaris amb un forfet de temporada Andorra Pass, Nord Pass,  escolar o universitari comprats durant la temporada d’hivern 2022/23 poden accedir als remuntadors habilitats de Grandvalira Resorts durant la temporada d’estiu als sectors de Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís.

Per dur a terme l’activitat d’e-bike, no és necessari tenir un forfet, sempre que no es faci ús dels remuntadors per accedir a l’estació. Ara bé, recomanem utilitzar-los per estalviar bateria fora dels recorreguts de les estacions.