Pare Noel

1, 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21 i 22 de desembre
Category
Agenda, Desembre 2019
About This Project

Com cada any, acompanyat de les primeres volves de neu cristal·lina, empès pels primers vents hivernals procedents del Pol Nord, en Pare Noel arriba a Pal Arinsal per acabar d’enllestir els darrers detalls de la nit més màgica de l’any.

Durant uns dies, tindreu la oportunitat de conèixer-lo en persona i entregar-li en mà les vostres cartes amb els vostres desitjos més valuosos.

Uns follets molt entremaliats us donaran la benvinguda al Telecabina de La Massana i us acompanyaran fins el Restaurant de la Cow Bella situat a Pal. Allà podreu gaudir en família de la música, de les activitats que us prepararan els Follets i d’un suculent berenar, tot estant immersos en un ambient màgic, mentre espereu impacients el vostre torn per conèixer al Pare Noel.

Quan arribi l’hora de veure’l, cada infant, acompanyat pels seus familiars, podrà compartir uns instants màgics amb el Pare Noel, i així entregar-li personalment la seva carta.

 

Les visites tindran lloc els dies 30 de novembre, i 1, 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21 i 22 de desembre, en dos torns: de 17:30h a 19:30h, i de 20:00h a 22:00h.

Per a la vostra reserva és obligatori indicar tant la data, com l’horari que més us convingui.

El preu de l’activitat és de 50 € per persona (adults i infants a partir de 2 anys). Inclou el transport amb el telecabina, i un suculent berenar.

Els nens fins a 24 mesos podran gaudir d’aquesta activitat gratuïtament.

Les places són molt limitades!