Parc Natural del Comapedrosa

PARC NATURAL DEL COMAPEDROSA

El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa és un parc nacional protegit i ubicat a la parròquia de la Massana. Dins d’aquest es troba el Pic del Comapedrosa, el Pic més alt d’Andorra, que arriba als 2.942 metres.

Té una superfície protegida de 15,42 km2 i un dels aspectes que més destaca del parc és el seu paisatge, envoltat de boscos, estanys i cascades. És un dels parcs preferits per realitzar rutes de senderisme. Té un gran nombre de rutes per realitzar!

Fotografía de Jaume Riba

ACCÉS DES DE L’ESTACIÓ

Des de Vallnord – Pal Arinsal també podràs accedir al Parc Natural del Comapedrosa i fins i tot, accedir d’una forma més fàcil al Pic del Comapedrosa mitjançant el telefèric que uneix el sector de Pal amb el d’Arinsal. Disposa d’accessos al sector del Coll de la Botella (a Pal) i al Port Negre (a Arinsal). Durant l’estiu podràs agafar-lo fàcilment al sector del Coll de la Botella on també podràs aparcar còmodament el teu vehicle.

El Pic del Comapedrosa és un dels pics amb dificultad més alta. Té una distància total de 14,3 km i un desnivell acumulat de 1.380 metres.