La Copa del Món de BTT obre inscripcions a voluntaris i necessita arribar als 250 voluntaris.

La Copa del Món de BTT obre inscripcions a voluntaris i necessita arribar als 250 voluntaris.

La tradicional Copa del Món de BTT, arribarà a Andorra del 16 a 21 de juny i a partir d’avui, Vallnord – Pal Arinsal ha obert les inscripcions per a ser voluntari. Els inscrits rebran material especial de l’edició així com una compensació en format de xec regal o despeses. 

La Massana, 3 de febrer del 2020.- Vallnord – Pal Arinsal acollirà la 8a edició de la Copa del Món UCI de BTT. Aquests esdeveniments son possible en part gràcies a l’ajuda de tots els voluntaris que aconsegueixen una gran organització i funcionament.

Aquesta edició es durà a terme del 16 al 21 de juny a Pal. Des de fa anys, Andorra acull tres tipus de curses: el divendres 19 de juny, la prova Short-Track (XCC), de 1,1 km, el dissabte 20 de juny, descens (DHI), una de les proves més emocionants del cap de setmana i finalment, el diumenge 21 de juny, Cross-Crountry (XCO), la prova de major resistència, amb un total de 4 km.

Com ja és tradició, tots els voluntaris rebran la vestimenta necessària per l’edició 2020 i com a gran novetat d’aquest any, també una compensació per dia en format xec regal o despeses, a escollir per part del voluntari.

La Mercedes-Benz UCI MTB World Cup a Andorra es la sisena etapa del calendari de la temporada. L’estrena es realitzarà a Portugal, a Lousã, el 21 d’abril del 2020 i finalitzarà a França, Les Get, el 19 de setembre del 2020. Per a poder inscriure’s com a voluntari, les persones podran fer-ho des del formulari que està disponible al web vallnordworldcup.com a partir d’avui.

Enllaç d’inscripció de voluntaris:

Inscripcions a voluntaris

Per organitzar la teva estadia contacta amb la nostra central de reserves, tenim condicions especials pels nostres voluntaris: bookingpa@vallnord.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.