Myriam Nicole i Pau Menoyo, guanyen l’edició 2022 de la Copa Catalana de DHI

Myriam Nicole i Pau Menoyo, guanyen l’edició 2022 de la Copa Catalana de DHI

Raül Ferré s’emporta la victòria de la categoria CFM A a la Pujada d’Arinsal d’aquest diumenge amb prop de 4 segons de diferència.   

Pau Menoyo ha estat la gran sorpresa en categoria elit i la Campiona del Món, Myriam Nicole ha estat la guanyadora en categoria elit. L’andorrà Arnau Graslaub, s’emporta la segona posició en categoria júnior i sent el guanyador del Campionat d’Andorra.

Vallnord – Pal Arinsal tanca una nova edició de la Copa Catalana, tant de XCO com de DHI. Aquest diumenge, s’ha disputat la final de descens amb la presència de 175 corredors i un circuit totalment nou. Aquesta cursa ha estat la prova oficial on el circuit tornarà a obrir el proper 12 de juliol per la Copa del Món UCI de BTT.  Aquesta temporada, el circuit ha acabat de construir-se i el retorn dels corredors ha estat molt positiu, ja mostra una gran capacitat i experiència.

En categoria femenina, la Campiona del Món, Myriam Nicole, ha estat la clara vencedora amb 28 segons de diferència. Nicole, ha aconseguit un temps final de 3:28.79 i Mireia Pi, la segona classificada, l’ha seguit amb un temps de 3:49.87. Finalment, ha tancat el podi Aina González amb 4:19.91. En categoria masculina, l’espanyol Pau Menoyo ha estat la gran sorpresa del dia. Ha obtingut un temps final de 2:48.43, a poc més d’un segon del francès campió d’Europa 2021, Loris Vergier, que ha assolit arribar a la meta als 2:49.49. Finalment, Hugo Frixtalon ha tancat el podi amb un temps final de 2:50.59.

En categoria junior, Arnau Graslaub ha estat el segon classificat amb un temps final de 3:04.93. També ha aconseguit ser el guanyador del Campionat d’Andorra. Sebastien Holguin ha estat el primer classificat amb un temps 2:59.23. Els corredors andorrans, també han assolit una posició top 20. Alex Iscla, s’ha situat en la 12a posició amb un temps de 3:00.77 i Joan Aracil per la seva banda, ha obtingut la 19a posició amb un temps de 3:06.89.

 

RAÜL FERRÉ, GUANYADOR DE LA CATEGORIA CFM A DE LA PUJADA D’ARINSAL

El massanenc Raül Ferré, ha estat el protagonista d’aquesta edició de la Pujada d’Arinsal. Aconseguint ahir una gran victòria i resultat als entrenaments, avui ha tornat a liderar l’esdeveniment en la seva categoria.L’ha seguit el francès Sébastien Petit i Sébastien Jacqmin.

 

PROP DE 5000 CLIENTS I PARTICIPANTS VISITEN L’ESTACIÓ AQUEST CAP DE SETMANA.

Vallnord – Pal Arinsal finalitza el segon cap de setmana arribant quasi al 5000 clients. Els esdeveniments realitzats durant aquests dos dies, han permès obtenir una bona afluència als dos sectors.  L’estació ha mantingut l’obertura del Bike Park, les activitats i la restauració, ampliant fins i tot punts de restauració a Arinsal així com el telecadira Josep Serra gratuït.