Muntanyes

Les Muntanyes de la Massana

Senderisme fàcil als Pirineus: llacs i muntanyes d’Andorra i de La Massana. Per caminar fàcilment pels Pirineus, sigui quin sigui el vostre nivell, seguiu els camins marcats del Principat d’Andorra!

La parròquia de La Massana compta amb el pic més alt d’Andorra, un lloc emblemàtic al país dels Pirineus, el Comapedrosa (2.942metres).

T’interessa fer excursions fàcils als Pirineus? A Andorra, les rutes de senderisme ens conviden cada any tan bon punt arriben els dies de bon temps. El Principat ofereix una àmplia selecció d’excursions fàcils. Si escolliu Andorra per fer excursions fàcilment, potser tindreu l’oportunitat de descobrir un dels orgulls del Principat, el Comapedrosa i el seu pic a 2.942 metres!

ITINERARIS DE SENDERISME PER DESCOBRIR LA MASSANA!

El Comapedrosa, la muntanya més alta d’Andorra

Un pic a 2.942 metres

La parròquia de la Massana acull una de les muntanyes més altes d’Andorra, un lloc emblemàtic de la parròquia i ideal per a excursionistes que busquen exploracions per a vianants: el Parc Natural comunal de les valls de Comapedrosa i la seva àrea protegida de 15, 42 km²!

 

Immersió a la part superior

Per a aquells que aprecien els paisatges d’alta muntanya, Andorra en general i Comapedrosa en particular són una excel·lència. Situada al bell mig del Pirineu d’Andorra, la muntanya més alta d’Andorra amaga meravelles naturals, flora i fauna salvatges i autèntiques, boscos, llacs i cascades.

El Comapedrosa, una excursió fàcil al Pirineu d’Andorra?

La seva xarxa de rutes de senderisme marcades i la qualitat de les seves cabanes de muntanya ofereixen multitud de possibles excursions al cor dels Pirineus. Des d’excursions fàcils fins a excursions més complexes, el Comapedrosa està organitzat per satisfer totes les expectatives dels excursionistes. Andorra està orgullosa del seu cim!

El camí cap a Tomb de les Neres

Aquesta ruta de 8 km dura aproximadament 3 hores. Recorre diversos boscos, com el del Tosa i és un circuit ideal per gaudir de la natura. Els senyals d’orientació es troben al llarg del camí des d’on es pot veure el pic de Casamanya i l’inici del camí d’ascens a aquest darrer.

Riu Pollós

És itinerari de senderisme molt popular entre famílies i grups d’amics. Es tracta d’un recorregut fàcil de 3 a 4 hores sobre un total d’uns 5 km. És un recorregut que travessa la part baixa del circuit d’interpretació de les Valls del Comapedrosa.