Vallnord – Pal Arinsal guardonada com a millor estació d’esquí d’Andorra als World Ski Awards 2021.

Vallnord – Pal Arinsal guardonada com a millor estació d’esquí d’Andorra als World Ski Awards 2021.

La institució ha concedit a l’estació de la Massana la categoria de millor estació d’esquí de la temporada 2020-2021.

L’estació d’esquí de la Massana, Vallnord – Pal Arinsal, ha rebut el guardó de la millor estació d’esquí d’Andorra de la temporada 2020-2021, una temporada marcada per les restriccions sanitàries. L’estació va treballar en una estratègia molt definida durant la temporada per tal de garantir les millors condicions per als clients.

 

El reconeixement és el resultat del vot de centenars d’usuaris al llarg de tres mesos, així com la d’un jurat compost per experts de les diferents branques que es desprenen de la neu, com ara touroperadors, mitjans de comunicació o executius, per exemple. Vallnord – Pal Arinsal rep per primera vegada el premi com a estació independent però cal remarcar que, sota la marca Vallnord, les estacions han rebut en 6 ocasions el premi dels World Ski Awards. Inaugurats el 2013, s’han consolidat com la cita anual de les millors empreses mundials pertanyents a la indústria de la neu i de l’esquí.

 

Des de l’estació es valora molt positivament aquest reconeixement malgrat les condicions especials sota les que es va desenvolupar la temporada passada, i  no fa més que motivar per continuar treballant en oferir amb excel·lència productes i serveis a tots els clients i visitants.