Garanties forfet de temporada Vallnord – Pal Arinsal

Nova garantia dels forfets de temporada per COVID-19

1.- Retorn del forfet íntegre sense càrrec per a tots els clients que no n’hagin fet ús. O dipòsit íntegre per la temporada 21-22. Data límit: 11/04/21

2.- Retorn proporcional del forfet de temporada per als clients que n’hagin fet ús. Consultar a continuació les condicions. Data límit: 11/04/21

3.- Els usuaris amb forfet Ski&Bike, i que no hagin sol·licitat cap tipus de retorn total o parcial, podran sol·licitar un 10% de descompte a la tarifa 21/22*

 

* Tarifa aplicable en el moment de la compra

MILLORA DE LA POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ (aquesta nova política de cancel·lació deixa sense efecte les anteriors. Actualització del 13.01.2021)

FORFET DE TEMPORADA I PÀRQUING VIP

A. REEMBORSAMENT ÍNTEGRE DEL FORFET DE TEMPORADA SKI&BIKE 20/21 EN CAS DE NO ÚS

 • Tots els clients que no hagin fet ús del seu forfet de temporada, podran sol·licitar el reemborsament íntegre del seu forfet de temporada. Per poder tramitar aquest procés, podeu contactar amb shop.vallnordpalarinsal@vallnord.com en cas d’haver fet la compra online o amb clients@vallnord.com en cas d’haver fet la compra a taquilles. Vulgueu consultar totes les condicions a continuació.

 

 • Tots els clients que no hagin fet ús del seu forfet de temporada, podran sol·licitar la compensació amb un dipòsit per la temporada vinent. Per realitzar aquest procés, haurà de contactar amb clients@vallnord.com.

 

 • DATA LÍMIT PER SOL·LICITAR-HO: 11/04/21

 

 

B. REEMBORSAMENT PROPORCIONAL DEL FORFET DE TEMPORADA SKI&BIKE 20/21 EN CAS D’ÚS

 • Tots els clients que hagi fet ús del seu forfet de temporada, podrà sol·licitar la compensació amb un abonament econòmic a descomptar amb els dies utilitzats:

4 dies utilitzats x 20 €/preu ff dia = 80€ utilitzats

PVP FF Temporada residents 180€ – 80 € utilitzats = 100€ a retornar. 

Queda confirmat que el client que sol·liciti el retorn, no podrà gaudir de cap més benefici i avantatges (hivern i estiu 20-21) a l’estació ni cap descompte per la temporada vinent. Podran sol·licitar el reemborsament íntegre del seu forfet de temporada. Per poder tramitar aquest procés, podeu contactar amb shop.vallnordpalarinsal@vallnord.com en cas d’haver fet la compra online o amb clients@vallnord.com en cas d’haver fet la compra a taquilles. Vulgueu consultar totes les condicions a continuació. Els dies 02 i 03 de gener 2021 no comptabilitzen en l’ús del FF (dies gratuïts).

 

 • Tots els clients que hagi fet ús del seu forfet de temporada, podrà sol·licitar la compensació amb un dipòsit per la temporada vinent. Per realitzar aquest procés, haurà de contactar amb clients@vallnord.com.

 

 • DATA LÍMIT PER SOL·LICITAR-HO: 11/04/21

 

 

C. COMPENSACIÓ D’UN 10% DE DESCOMPTE PER A TOTS ELS CLIENTS QUE MANTINGUIN EL SEU FORFET DE TEMPORADA. 

 • Tots els clients mantinguin el seu forfet de temporada Ski&Bike per la temporada 20/21, podran sol·licitar el seu 10% de descompte per al forfet de temporada 21/22.

TRAMITS PEL RETORN DEL FORFET DE TEMPORADA SKI&BIKE

Retorn per compra del forfet online

Si ha realitzat la seva compra a través de la nostra pàgina web, enviï el número de localitzador o expedient de l’abonament de serveis a shop.palarinsal@vallnord.com

 

 • Resta ben entès que amb la cancel·lació del forfet de temporada queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original.

 

 • En cas de voler comprar novament el forfet de temporada d’aquesta temporada 2020/21, el preu a aplicar pel forfet de temporada serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.

  Retorn per compra del forfet a taquilles

  Cas 2: Si ha realitzat la compra directament a qualsevol punt de venta de les nostres taquilles, enviï comprovant del tiquet de compra i/o els forfets escanejats a clients@vallnord.com

   

  Els reemborsaments es faran efectius a través del banc d’acord amb la forma de pagament, i mai presencialment.

   

  • Si la compra s’ha efectuat en targeta, Vallnord Pal Arinsal li abonarà automàticament l’import de la compra dels FF al compte de la seva targeta.

   

  • Si la compra s’ha efectuat en efectiu, enviï número d’IBAN,i titular del compte. Vallnord Pal Arinsal farà una transferència amb la major brevetat possible.

   

   • Resta ben entès que amb la cancel·lació del forfet de temporada queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original.
   • En cas de voler comprar de nou el forfet de temporada d’aquesta temporada 2020/21, el preu a aplicar pel forfet de temporada serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.

   SNOWPLUS

   (Fins el dia anterior a l’obertura de pistes) pot sol·licitar el reemborsament de l’import dels serveis contractats de Snowplus a snowplus@vallnord.com o contactant al + 376 331 967.

   • Resta ben entès que amb la cancel·lació del servei de Snowplus, queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original (ex: saldo moneder).

    

   • En cas de voler comprar novament els serveis de Snowplus d’aquesta temporada 2020/21, el preu a aplicar serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.

    

   • Des del moment en que s’obrin totalment les pistes i els remuntadors de Vallnord – Pal Arinsal, el dia 18 de desembre de 2020, tornarà a ser vigent la política de cancel·lació establerta a les condicions generals de la compra de serveis Snowplus.