Vallnord – Pal Arinsal tanca el mes de juliol assolint les seves previsions i incrementant vendes de forfet, activitats i escola de bike.

Vallnord – Pal Arinsal tanca el mes de juliol assolint les seves previsions i incrementant vendes de forfet, activitats i escola de bike.

Tot i ser una temporada excepcional, l’estació de la Massana es mostra força optimista amb els resultats del mes de juliol. Vallnord – Pal Arinsal es va marcar com a objectiu la facturació del 50% de la temporada passada. Tot i aquestes xifres, noten un petit increment en la venda de forfets de dia, d’activitats alternatives per gaudir a la muntanya i les reserves de classes de BTT amb Snowplus i l’escola de bike. L’oferta gastronòmica i el Refugi del Comapedrosa segueixen sent una gran aposta pel client aquest estiu.

Vallnord – Pal Arinsal se sent optimista tot i la temporada tan excepcional que s’està vivint. L’estació, que va obrir el passat 27 de juny, ja porta complets un total de 39 dies d’obertura amb unes condicions meteorològiques úniques. Vallnord – Pal Arinsal ha pogut obrir al 100% totes les seves instal·lacions des del dia de la inauguració, respectant a la vegada totes les mesures de precaució.

Així doncs, Vallnord – Pal Arinsal tanca un mes de juliol amb dades que consideren molt positives, tot la situació general. En total, entre riders, infants i vianants, més de 14 mil usuaris han visitat l’estació. EMAP tanca el mes de juliol millorant considerablement el 50% de facturació previst. Vallnord – Pal Arinsal nota un increment positiu en la venda de forfets de dia pel Bike Park, dels quals els més venuts són el forfet d’1 i 2 dies. Però a la vegada, nota un increment en activitats al Mountain Park. D’aquestes, el Peke Park és l’aposta principal dels clients que venen en família però també tenen molt èxit les activitats com el Parc de Cordes, Jump, Trenet o Kàrting. Pel que fa la reserva de classes de BTT a l’escola de Bike i Snowplus ha augmentat en comparació al mes de juliol de 2019. Destacar també que en general, la despesa mitja del client a l’estació també s’ha vist incrementada.

En l’oferta de restauració, Vallnord – Pal Arinsal nota resultats molt positius, sobretot en els sopars d’alta muntanya al Coll de la Botella, que durant tots els dies d’obertura senyalats han estat molt sol·licitats. Així mateix, les primeres setmanes del Refugi del Comapedrosa han estat molt positives en nombre de pernoctacions i dinars. Durant aquest estiu, aquesta és la gran aposta i novetat de Vallnord – Pal Arinsal.

Per acabar, un aspecte a destacar és la venda dels forfets de temporada Ski&Bike que també han incrementat a dia d’avui i respecte l’any passat la seva venda. Recordar que Vallnord – Pal Arinsal ha millorat les seves garanties del forfet en cas d’un nou rebrot per COVID-19 (veure aquí).

Tot i l’excepcionalitat d’aquesta temporada d’estiu, Vallnord – Pal Arinsal fa una valoració molt positiva dels resultats d’aquest mes de juliol tenint en compte també que l’any passat, durant la setmana del 2 al 7 de juliol, l’estació acollia la Copa del Món UCI de BTT.