Vallnord – Pal Arinsal aposta per la gastronomia i també obre el restaurant del Coll de la Botella aquest cap de setmana.

Vallnord – Pal Arinsal aposta per la gastronomia i també obre el restaurant del Coll de la Botella aquest cap de setmana.

El cap de setmana passat, Vallnord – Pal Arinsal va reobrir el seu primer restaurant per la temporada d’estiu i seguint la mateixa línia, a partir del 13 de juny, el restaurant del Coll de la Botella també obrirà les portes. Aquest estarà disponible cada cap de setmana del mes de juny i a partir de la reobertura de la temporada, el proper 27 de juny, passarà a obrir cada dia de la temporada fins al setembre.

La Massana, 9 de juny del 2020.- A partir d’aquest dissabte i durant tots els caps de setmana del mes de juny, el Coll de la Botella es suma a l’obertura dels restaurants a Vallnord – Pal Arinsal. El cap de setmana passat, l’estació va obrir el Xiringuito de Pal i aquest cap de setmana suma l’obertura del restaurant del sector del Coll de la Botella. Aquest obrirà 9.00 h a 18.00 h cada dissabte i diumenge del mes de juny i oferirà una varietat d’opcions gastronòmiques que van des de plats del país, carns a la brasa i l’especialitat del xef: els arrossos. Tal i com ja s’ha realitzat al Xiringuito, al Coll de la Botella els clients també tindran a la seva disposició el servei de take away, per gaudir del menjar a la muntanya.

Durant el mes de juny, el Coll de la Botella realitzarà una promoció conjunta amb Juvé & Camps cinta purpura. Per cada reserva de taula realitzada amb antelació via telèfon o Whatsapp (+376 322 006) o via e-mail a xpalou@vallnord.com, l’estació oferirà gratuïtament una ampolla de Cava de la marca.

Destacar que en aquest restaurant s’aplicaran, tal com s’ha fet amb el Xiringuito de Pal, totes les mesures sanitàries necessàries: distanciament de les taules d’un metre i mig, treballadors amb mascareta, ampliació dels torns de neteja i desinfecció i totes les cartes, també disponible digitalment amb accés amb codi QR. El restauranttindrà disponible l’espai del Grill i la terrassa.