Preguntes freqüents

Preguntes freqüents del forfet Nord Pass

En cas de pèrdua o robatori, com he d’actuar? On m’he d’adreçar?

En cas de pèrdua o robatori del Forfet de Temporada Andorra Pass, Nord Pass o Mountain Pass, el primer que has de fer és posar-te en contacte amb el departament d’atenció al client del Forfet de Temporada a través del email nordpass@grandvalira.com    per tal que el bloquegin i evitin que s’utilitzi de manera fraudulenta. A continuació, t’hauràs d’adreçar a qualsevol de les nostres taquilles habilitades de l’estació per expedir-ne un duplicat, que tindrà un cost de 20 € en concepte de suport i despeses de gestió per seguir esquiant. Pots trobar l’operativa detallada a l’apartat 1) del reglament intern de l’estació.

En quins casos puc obtenir el descompte de renovació?

Si vas tenir un Forfet de Temporada de pagament durant la temporada 2021-22 i no et van aplicar cap tipus de devolució total o parcial del teu forfet, s’aplicarà automàticament el descompte de renovació, sigui una compra en línia o a les taquilles, sempre que hi accedeixis des del correu electrònic vinculat al teu compte My GrandSki.

 

Si durant la temporada 2021-22 vas tenir el Forfet de Temporada de Pal Arinsal, Valls del Nord o Ski Andorra, cal que localitzis el suport per obtenir el número que trobaràs imprès al dors del forfet. Hauràs d’introduir aquest número durant el registre, quan et pregunti si tens cap Forfet de Temporada 2021-22. Seguidament, hauràs de marcar Pal Arinsal o Ski Andorra i introduir el número corresponent per obtenir el 5 % de descompte sobre el preu final.

 

En cas de no disposar del suport, pots sol·licitar el número a les següents adreces de correu electrònic:  clients@vallnord.com o skiandorra@skiandorra.ad

 

Si abans eres client de Grandvalira i Ordino Arcalís, recorda no donar-te d’alta de nou per tal que el descompte s’apliqui correctament durant la compra en línia. Si no recordes les teves claus d’accés, posa’t en contacte amb l’equip del Forfet de Temporada a través del email nordpass@grandvalira.com

 

Nota: El descompte de renovació no s’aplica a les modalitats majors de 70 anys.

Si ja he utilitzat el meu Forfet de Temporada, puc contractar l'assegurança d’esquí?

L’assegurança d’esquí s’ha de contractar en el mateix moment en què es compra el Forfet de Temporada o, en tot cas, abans d’utilitzar-lo per esquiar. En cas que el forfet ja s’hagi utilitzat, no es podrà afegir l’assegurança. Pots consultar les cobertures a: www.creditassegurances.ad.

 

Et recordem que amb el nou Forfet de Temporada Mountain Pass també pots contractar l’assegurança d’esquí per 59 €.

Si he tingut un accident, quins són els passos que cal seguir per rebre un val de compensació per a la temporada 2023-24?

En cas d’accident, tant amb el Forfet de Temporada Andorra Pass com amb el Nord Pass, és important que ens avisis tan aviat com puguis a través del email nordpass@grandvalira.com. Si no pots tornar a esquiar durant tota la temporada, avaluarem quina és la millor fórmula de compensació per a tu.

 

Quan s’aplica? S’aplicarà en cas d’accident o malaltia que impedeixi seguir esquiant.

 

Com funciona? S’emetrà un val de compensació que es podrà bescanviar per a la temporada 2023-24 en funció de l’ús del Forfet de Temporada durant la temporada en curs.

 

En el cas de tarifes reduïdes com en el cas del Mountain Pass o residents d’Andorra, s’aplicarà la compensació en relació amb la tipologia i l’import pagat del Forfet de Temporada.

 

Important: Recorda que hauràs de presentar els informes mèdics necessaris, així com el teu Forfet de Temporada, per tal d’efectuar els tràmits. Aquestes condicions s’aplicaran únicament al client que ha patit l’accident.

Vull comprar el meu Forfet de Temporada amb pagament fraccionat. Què cal tenir en compte?

La modalitat de pagament fraccionat del Forfet de Temporada et permet comprar el teu forfet còmodament en 3 quotes, sense interessos ni despeses addicionals. És un avantatge que només s’aplica a les compres en línia. L’import corresponent a la quota del primer pagament (50 % en el període de venda Early Booking i 40 % en el de Preu promocional) del total de la compra es farà mitjançant un càrrec a la targeta bancària del client. Els imports corresponents a les dues quotes següents (25 % en el període de venda Early Booking i 30 % en el de Preu promocional) es carregaran al compte associat a la targeta de crèdit que el client indiqui durant el procés de compra en línia del Forfet de Temporada.

 

Tingues en compte que si la teva targeta caduca, en fas un duplicat o l’anul·les, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres a través del email de contacte nordpass@grandvalira.com  per informar-nos dels canvis necessaris. En cas contrari, el teu Forfet de Temporada es bloquejarà automàticament perquè no es podran carregar les quotes pendents. El sistema emmagatzemarà sempre l’última targeta associada al compte del client.

Com puc recollir un Forfet de Temporada en nom d’una altra persona?

Els Forfets de Temporada que s’adquireixin mitjançant el procés en línia s’entregaran personalment a la persona que l’hagi comprat a les instal·lacions de Grandvalira Resorts seleccionades durant el procés de contractació (caldrà mostrar prèviament el localitzador que es generi durant el procés).

 

El comprador també haurà d’ensenyar un document d’identificació personal amb fotografia que sigui apte per acreditar la identitat (passaport o document nacional d’identitat). En cas que el comprador no pugui acudir presencialment, en el moment de la recollida és obligatori presentar una autorització firmada amb una fotocòpia del passaport o el document nacional d’identitat.

Quins descomptes o avantatges tinc amb el meu Andorra Pass o Nord Pass?

Amb el Forfet de Temporada podràs beneficiar-te d’un 10 % de descompte als serveis de Grandvalira i l’estació Ordino Arcalís i Pal Arinsal, a més d’atractius avantatges fora de Grandvalira Resorts. Consulta’ls periòdicament al nostre lloc web.

Quins descomptes s’apliquen a les unitats familiars?

Les famílies que comprin tres o més Forfets de Temporada tenen avantatges i descomptes exclusius. A partir del tercer forfet familiar s’aplica un 25 % de descompte, el qual es pot acumular amb el descompte de la renovació durant el període de venda Early Booking i Preu promocional (5 %).

 

Tingues en compte que els descomptes només s’apliquen al cònjuge i als descendents directes del titular de la compra a partir del tercer forfet, si els dos primers són d’adult o júnior. A més, aquest descompte només s’aplicarà en compres realitzades pel titular a una única compra. Grandvalira no aplicarà el descompte per unitat familiar a compres amb diferents titulars, encara que es compleixin les condicions de parentiu.

 

Nota: Forfet de Temporada NORD PASS : les modalitats de Forfet de Temporada Mountain Pass, Sènior i Resident d’Andorra (totes les parròquies) s’exclouen d’aquest descompte.

Com puc recollir la meva invitació?

Per recollir la teva invitació hauràs d’accedir al web de compra del Forfet de Temporada i anar a l’apartat d’invitacions per gestionar-la. Amb el localitzador que et surti allà, podràs retirar la invitació a qualsevol de les taquilles habilitades de Grandvalira Resorts. Cal que tinguis en compte la següent informació:

 

Les Invitacions del Forfet de Temporada  ANDORRA PASS:  es poden utilitzar a les estacions de Grandvalira, Ordino Arcalís i Pal Arinsal.

 

Les Invitacions del Forfet de Temporada  NORD PASS: es poden utilitzar a les estacions d’Ordino Arcalís i Pal Arinsal.

 

Les invitacions a través del web es podran sol·licitar un cop comenci la temporada.

 

Nota: En cas de sol·licitar la garantia de devolució, la invitació comptarà com un dia d’esquí.

Com em puc beneficiar dels dies d'esquí gratuïts a Grandvalira amb el NORD PASS?

Podràs accedir directament a l’estació de Grandvalira amb el teu Nord Pass 2 dies si tens un Forfet de Temporada de tipologia Resident d’Andorra i 4 dies si tens un Forfet de Temporada de no resident d’Andorra.

Puc fer servir la invitació que no vaig gaudir durant la temporada 2021-22 aaquesta temporada 2022-23?

No, les invitacions caduquen quan acaba la temporada.

En quins casos es durà a terme la retirada definitiva del Forfet de Temporada?

Recorda que el teu Forfet de Temporada és d’ús personal i intransferible i que se sotmet a la llei relativa a les estacions d’esquí i les instal·lacions de transport per cable del 9 de novembre del 2000 (BOPA del 6 de desembre del 2000). En cas de deixar el teu forfet a una altra persona, si el nostre equip de seguretat l’intercepta, automàticament s’interposarà una multa a la persona que l’estigui utilitzant dins de l’estació. A més, es retirarà el forfet, que no es retornarà en cap circumstància per poder seguir esquiant durant la temporada d’esquí 2022-23.

 

En cas de revendre el Forfet de Temporada, si Grandvalira Resorts l’intercepta, es procedirà automàticament al seu bloqueig i a la seva retirada, i no es podrà retornar en cap cas al titular que l’hagi venut.

Ja m’he registrat a My GrandSki, però no recordo les claus d’accés. Què he de fer?

Sempre que vulguis, pots accedir a My GrandSki amb les teves dades de client. En cas de no recordar-les, selecciona “He oblidat la meva clau d’accés” i te’n facilitarem una altra.

Què és My GrandSki?

My GrandSki és un registre únic d’identificació de clients. Amb el teu compte My GrandSki, podràs unificar les teves dades i connectar-te a tots els nostres serveis i canals de compra amb un únic clic: wifi, aplicació, Forfet de Temporada, butlletí informatiu, Forfet Plus+, compres en línia, etc., de manera fàcil i ràpida.

 

Si tens el Forfet de Temporada Andorra Pass Freestyle, recorda que no pots esquiar a Ordino Arcalís, ja que no té zones de freestyle habilitades. En canvi, tindràs accés a l’snowpark d’Arinsal.

Puc accedir al Bike Park d'estiu amb l’Andorra Pass i el Nord Pass?

Sí, durant l’estiu del 2023 podràs accedir al bike park de Pal Arinsal .

Un cop acabi la temporada, què he de fer amb el meu forfet?

Quan acabi la temporada 2022-23, et recomanem que guardis el forfet. A Grandvalira Resorts, tots els forfets es poden recarregar. Per això, aquest suport et servirà per a futures ocasions.

 

El forfet no porta la teva fotografia impresa, però t’informem que seguirà registrada al nostre sistema per motius de seguretat. El Forfet de Temporada continua sent personal i intransferible i se sotmet a la llei relativa a les estacions d’esquí i les instal·lacions de transport per cable del 9 de novembre del 2000 (BOPA del 6 de desembre del 2000). Recorda també que l’estació realitza periòdicament controls de forfet a diferents punts del domini esquiable. Si una altra persona utilitza el teu Forfet de Temporada, el retiraran de forma definitiva.

Què és la garantia de devolució?

Quan s’aplica? S’aplica a les compres en línia durant el període de venda Early Booking i Preu promocional quan l’usuari hagi esquiat menys de 5 dies en el moment del tancament de l’estació.

 

Com funciona? El client només haurà de pagar els dies esquiats a preu de taquilla i li retornarem la diferència del preu abonat del Forfet de Temporada a la mateixa targeta de crèdit que es va utilitzar per fer la compra.

 

Quan puc sol·licitar-la? Es pot sol·licitar durant la temporada en curs i fins al 16 d’abril del 2023.

 

Important: El descompte de renovació del Forfet de Temporada es perdrà si s’aplica la garantia de devolució.

He esquiat 5 dies o menys i he usat la meva invitació, es comptabilitza si demano la garantia de devolució?

En cas d’aplicar la garantia de devolució, aquesta invitació comptabilitzarà com a dia esquiat i es descomptarà de l’import pagat pel teu Forfet de Temporada.