Condicions Forfet de Temporada Nord Pass

1. CONDICIONS DELS AVANTATGES PER A CLIENTS DEL FORFET DE TEMPORADA NORD PASS 2022-23 PER A COMPRES EN LÍNIA:

 

1/ Descompte per renovació:

Ordino Arcalís i Pal Arinsal premien la fidelitat dels esquiadors que la temporada 2021-22 ja van ser posseïdors del Forfet de Temporada Grandvalira, Ski Andorra, Ordino Arcalís, Valls del Nord i Pal Arinsal.

 

Obtindran un 5 % de descompte renovant el Forfet de Temporada en qualsevol dels períodes de venda del  Forfet de Temporada Nord Pass 2022/23. En el moment de realitzar la compra, recorda que no cal donar-se d’alta com a nou client i que cal recuperar el correu electrònic i la contrasenya a través de la mateixa plataforma.

 

Si la temporada 2021-2022 vas tenir el  Forfet de Temporada de Pal Arinsal, de les Valls del Nord amb el suport de Pal Arinsal, o bé un Forfet de Temporada de Ski Andorra, cal que el localitzis per obtenir el número de sèrie o wifi code  que trobaràs imprès al dors del forfet. Per aplicar el 5% de renovació a la compra online, en el moment de crear el teu compte, selecciona PAL ARINSAL si la temporada anterior vas tenir un forfet de temporada de Pal Arinsal o de Valls del Nord amb el logo de Pal Arinsal. A continuació, necessitaràs el número WTP imprès al dors del forfet per seguir amb el procés de compra.

 

Si vas tenir un forfet d’SKI ANDORRA, selecciona el mateix grup per obtenir el descompte de renovació. En aquest cas, necessitaràs el wifi code que trobaràs imprès en el forfet.

 

Si no localitzes el número de sèrie, pots contactar amb l’equip de Pal Arinsal o Ski Andorra enviant un correu a clients@vallnord.com   o  skiandorra@skiandorra.ad i sol·licitar-lo.

 

Nota: Les modalitats de forfet de temporada Nord Pass Senior Gold +70 queda exclosa d’aquest descompte i el Mountain Pass per federats de la FAM (Federació andorrana de muntanyisme)

 

2/ Descomptes per unitat familiar:

Avantatges per a famílies que comprin tres o més Forfets de Temporada Nord Pass. Descomptes aplicables només al cònjuge i als descendents directes del titular de la compra. El descompte s’aplica únicament a partir del tercer forfet si els dos primers són d’adult o júnior.

 

Forfet de tercer familiar i següents: 25 % de descompte.

 

Important: aquest descompte només s’aplicarà per a compres realitzades amb un únic titular en una única compra. Ordino Arcalís i Pal Arinsal no aplicaran el descompte per unitat familiar a compres amb diferents titulars, encara que es compleixin les condicions de parentesc sol·licitades.

 

 

Nota: les modalitats de Forfet de Temporada Mountain Pass, Sènior, Resident a Andorra (totes les parròquies) queden excloses d’aquest descompte.

 

 

3/ Pagament fraccionat:

Pagament fraccionat: modalitat de pagament del Forfet de Temporada Nord Pass en tres quotes sense interessos ni despeses addicionals.

 

Període d’aplicació del pagament fraccionat: tan sols es podrà seleccionar la modalitat de pagament fraccionat per a compres fetes en línia, amb targeta de crèdit i entre l’1 de setembre  i el 8 de desembre de 2022 (ambdues dates incloses). Condició aplicable sobre l’import total de la compra realitzada.

 

Quotes:

Per a compres en període de venda Preu Early Booking ( 1 de setembre  al 30 de setembre): una primera quota, del 50 % de l’import total de la compra dels Forfets de Temporada, que s’abonarà en el moment de la compra en línia del producte; un segon pagament, del 25 % del total de la compra, que s’abonarà el 30 de setembre de 2022, i un tercer pagament, del 25 % del total de la compra restant, que s’abonarà el 30 de novembre de 2022. El fraccionament del pagament del  Forfet de Temporada no generarà interessos si s’abonen les quotes al seu venciment.

 

Per a compres en període de venda Preu promocional (de l’1 d’octubre al 8 de desembre): una primera quota, del 40 % de l’import total de la compra dels Forfets de Temporada, que s’abonarà en el moment de la compra en línia del producte; un segon pagament, del 30 % del total de la compra, que s’abonarà el 3 de gener de 2023, i un tercer pagament, del 30 % del total de la compra restant, que s’abonarà el 3 de febrer de 2023. El fraccionament del pagament del  Forfet de Temporada no generarà interessos si s’abonen les quotes al seu venciment.

 

Nord Pass carregarà les quotes directament al mateix compte bancari associat a la targeta de crèdit utilitzada per efectuar la compra inicial. En cas de canvi de targeta durant la temporada, els cobraments s’efectuaran a l’última targeta associada. Nota: les quotes es calculen sobre la base de l’import global de la compra i no s’aplicaran interessos ni costos addicionals. Tingues en compte que, si la teva targeta caduca, la perds o la dones de baixa, t’hauràs de posar en contacte amb el departament de Forfet de Temporada a través del email nordpass@grandvalira.com  corresponent al més aviat possible per tal d’actualitzar les teves dades. D’aquesta manera, evitaràs que se’t bloquegi el forfet i podràs continuar esquiant tranquil·lament.

 

Atenció: Grandvalira Resorts es reserva el dret de bloquejar temporalment els Forfets de Temporada del titular i/o dels integrants de la compra si, arribat el moment del pagament de les quotes, no s’abona l’import corresponent en la data fixada. Altrament, Grandvalira Resorts es reserva el dret de no tornar a activar aquests forfets en cas que s’efectuï el pagament amb retard. Per obtenir més informació, consulta les condicions del contracte de pagament fraccionat.

 

En el cas dels residents a Andorra (compres fins al 15 de novembre), les quotes de pagament fraccionat aplicades seran les establertes tenint en compte els períodes de venda genèrics.

 

Important: els punts de recollida estan disponibles a totes les taquilles d’Ordino Arcalís i Pal Arinsal a partir de l’obertura de l’estació i a l’estand del Centre Comercial Illa Carlemany (a partir del mes d’octubre).

Més informació: nordpass@grandvalira.com

 

 

4/ Garantia de devolució:

Grandvalira Resorts garanteix als seus clients del Forfet de Temporada Nord Pass 2022-23 les seves esquiades. Els clients que hagin adquirit el Forfet de Temporada en línia fins al 8 de desembre de 2022 amb targeta de crèdit i que hagin esquiat menys de 5 dies al tancament d’estació només hauran de pagar pels dies esquiats.

 

Grandvalira Resorts es compromet a retornar la part proporcional de l’import total del Forfet de Temporada. Les esquiades es pagaran a preu de referència de forfet de dia de taquilles. Els clients poden sol·licitar aquest avantatge durant la temporada i fins al 16 d’abril de 2023 a través del email nordpass@grandvalira.com

 

No s’acceptaran sol·licituds posteriors a la data límit encara que es compleixin els requisits necessaris. Grandvalira Resorts efectuarà la devolució pertinent a la mateixa targeta de crèdit indicada en el moment d’efectuar la compra inicial abans del 26 de maig de 2023.

 

Important: aquest avantatge no és vàlid per a compres fetes a taquilles. En cas d’haver realitzat més de 5 esquiades, i si es tracta d’un cas d’accident en pista, embaràs o malaltia, Grandvalira Resorts no efectuarà el retorn dels diners en efectiu, però existeix un protocol de compensació per al client. Per a casos amb menys de 5 dies d’esquí, cal posar-se en contacte a través del email nordpass@grandvalira.com com a màxim fins al 16 d’abril de 2023 per tramitar la compensació.

2. CONDICIONS DE LES TARIFES DEL FORFET DE TEMPORADA NORD PASS 2022-23:

 

1/ Júnior (12-17 anys): nascuts entre el 2005 i el 2010. Document acreditatiu obligatori.

 

2/ Infants (6-11 anys): nascuts entre el 2011 i el 2016. Document acreditatiu obligatori.

 

3/ Junior i Infants residents a Andorra: aquestes modalitats obtindran un passi de temporada Andorra Pass, que dona accés a Grandvalira, Ordino Arcalís i Pal Arinsal. Cal presentar obligatòriament el passaport andorrà o el certificat de residència del comú.

 

4/ Forfet Sènior 65-69 anys: nascuts entre el 1953 i el 1957. Document acreditatiu obligatori.

 

5/ Baby: Ordino Arcalís i Pal Arinsal considera baby els nens nascuts del 2017 en endavant en el moment de la compra. Document acreditatiu obligatori.

 

6/ Sènior de 70 a 74 anys: nascuts entre el 1948 i el 1952. Document acreditatiu obligatori.

 

7/ Sènior de més de 75 anys: nascuts el 1947 o abans. Document acreditatiu obligatori.

 

8/ Forfet Empadronats a l’Alt Urgell: document acreditatiu i certificat d’empadronament obligatori.

 

9/ Forfet Resident a Andorra: cal presentar obligatòriament el passaport andorrà o el certificat de residència del comú.

 

10/ Forfet Mountain Pass: a partir de la temporada 2022/2023, el Forfet de Temporada Vianant passa a ser el forfet Mountain Pass.

 

Es tracta d’un passi global que permet la pràctica dels esports de neu alternatius a l’esquí alpí a les estacions de Grandvalira, Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Naturland. Es tracta d’un forfet vàlid tant per a la temporada d’hivern com per a la d’estiu.

 

Nota: Presentant la targeta de la federació Andorrana de muntanyisme s’aplicarà el preu reduït de 120 €.

 

Descomptes per unitat familiar: aplicable únicament a cònjuges i descendents directes del titular de la compra. El descompte s’aplica únicament a partir del tercer forfet si els dos primers són d’adult o júnior.

 

Forfet de tercer familiar i següents: 25 % de descompte.

 

Aquest descompte s’aplicarà únicament per a compres realitzades amb un únic titular en una única compra. Nord Pass no aplicarà el descompte per unitat familiar a compres amb diferents titulars encara que es compleixin les condicions de parentesc sol·licitades.

 

Nota: les modalitats de Forfet de Temporada Mountain Pass, Freestyle, Sènior, Resident a Andorra (totes les parròquies) queden excloses d’aquest descompte.

 

Descompte per renovació: 5 % de descompte aplicable renovant el  Forfet de Temporada 2021/22.

 

Nota: Queden exclosos els Forfet de Temporada majors de 70 anys.

 

Descompte per a persones amb discapacitat: 20 % de descompte sobre el preu del Forfet de Temporada aplicable presentant la targeta o el justificant de +33 % de discapacitat. Aquest descompte només s’aplicarà al titular de la targeta i en compres directes a taquilles. Important: no s’aplicarà el descompte ni cap tipus de compensació una vegada s’hagi efectuat la compra del Forfet de Temporada en línia o a les taquilles d’Ordino Arcalís i Pal Arinsal. Descompte no acumulable al d’Early Booking.

3. REGLAMENT INTERN

 

Si tens un Forfet de Temporada anual Nord Pass, tingues en compte la informació següent:

 

El Forfet de Temporada Nord Pass és propietat de NEUS DEL VALIRA S. A.

El passi anual és personal i intransferible. Qualsevol persona acreditada com a treballador de Grandvalira Resorts podrà sol·licitar-lo per verificar-lo. Ser portador d’un passi del qual no s’és el titular és considerat un acte fraudulent comès tant pel portador del passi com pel seu titular, i pot comportar una possible penalització econòmica o una denúncia a la policia.

 

Grandvalira Resorts no es fa responsable de la devolució del passi anual per causes climatològiques durant la temporada. A canvi, es compromet a estudiar una possible compensació idònia per als seus clients.

 

1) Pèrdua o robatori del passi:

Grandvalira Resorts es reserva el dret d’efectuar o no un duplicat del passi. S’estudiarà el cas de cada client individualment.

Per procedir al bloqueig del passi perdut o robat, cal posar-se en contacte amb nosaltres a través del email nordpass@grandvalira.com  o bé a qualsevol de les nostres taquilles habilitades.

 

Si Grandvalira Resorts autoritza la gestió d’un duplicat del Forfet de Temporada, es farà directament a les taquilles mitjançant un pagament per part del client de 20 € en concepte de suport i despeses de gestió.

 

Grandvalira Resorts no lliurarà cap invitació per esquiar mentre duri el procés d’autorització d’un duplicat. Si el client vol esquiar, haurà de pagar el forfet diàriament a les taquilles sense obtenir posteriorment cap devolució per part de Grandvalira Resorts.

2) No disposar del passi anual (exemple: haver-se’l deixat a casa)

Grandvalira Resorts no lliurarà cap invitació si el client no disposa del seu passi anual, sigui per la causa que sigui. Si el client vol esquiar, haurà de pagar el forfet diàriament a les taquilles (segons el PVP vigent) o bé sol·licitar un duplicat del seu Forfet de Temporada (20 € per duplicat). En cap dels casos mencionats anteriorment es pot obtenir una devolució posterior per part de Grandvalira Resorts.

 

3) Accident, embaràs, malalties o altres causes diverses:

Grandvalira Resorts no farà cap tipus de devolució en efectiu en cas que el client faci més de 5 esquiades. Grandvalira Resorts posa a disposició dels seus clients la compra d’una assegurança d’esquí que s’ha de contractar abans del primer dia d’esquí (recomanem llegir les cobertures de l’assegurança adquirida).

 

Grandvalira Resorts promet estudiar cada cas particularment, amb previ retorn del passi d’esquí i el certificat mèdic corresponent.

 

Aquest reglament es basa en la nova llei d’estacions de muntanya del 09/06/22 publicada al BOPA el 22 de juny d’enguany. Font: www.bopa.ad

4. POLÍTICA DE COMPENSACIÓ PER A CLIENTS DEL FORFET DE TEMPORADA NORD PASS 2022-23 EN CAS D’EMBARÀS, ACCIDENT EN PISTA O MALALTIA:

 

Estimat client, estimada clienta,

Si aquesta temporada no pots gaudir de la neu com t’agradaria, no et preocupis, nosaltres et compensarem les teves ganes de neu!

Grandvalira Resorts ofereix a tots els seus clients, en cas d’embaràs, accident en pista o malaltia, un val de descompte per a la temporada vinent que s’aplicarà en el moment de compra de qualsevol dels Forfets de Temporada Grandvalira Resorts 2023-24. Aquest val s’ha d’utilitzar de manera obligatòria la temporada immediatament posterior a la temporada en què s’ha sol·licitat la compensació. En cas que per qualsevol motiu no es pugui utilitzar el Forfet de Temporada l’any següent, cal posar-se en contacte amb nosaltres a través del email nordpass@grandvalira.com  i notificar-ho abans que acabi la temporada 2022-23.

No et quedaràs amb ganes de neu!

—————————————————————————————————————————–

1/ Vals de descompte:

Aquests vals de descompte només seran vàlids per a clients del Forfet de Temporada Nord Pass que hagin esquiat menys de 12 dies en temporada (segons la tipologia del forfet) i que no puguin continuar-ho fent en tota la temporada per motius com embaràs, accident en pista o malaltia. Important: no es podrà utilitzar el Forfet de Temporada Nord Pass amb la modalitat de vianant després que s’esdevingui l’accident, la malaltia o l’embaràs. Totes les pujades i baixades en mitjans elevadors de l’estació es comptabilitzaran com a dia d’esquí i, per tant, afectaran la ràtio de compensació. Cal recordar que els vals de descompte són unipersonals i intransferibles, i només s’aplicaran al titular afectat. En cap cas podrà bescanviar el val una altra persona que no sigui la titular del Forfet de Temporada Nord Pass. El criteri de compensació s’estableix sobre la base del nombre de dies esquiats durant la temporada independentment de la data en què el client deixi d’esquiar.

 

Important: els vals de compensació de la temporada 2022/23 són personals i intransferibles. En cas de voler-los utilitzar en període de venda Early Booking, Grandvalira Resorts no retornarà la diferència de preu ni es permetrà fer un traspàs a un amic o integrant familiar.

 

De quants dies d’esquí has gaudit aquesta temporada 2022-23:

  • 1-2 dies d’esquí: el client pot escollir entre beneficiar-se de la Garantia de devolució (consulta l’apartat 2) o sol·licitar un val de descompte del 100 % del valor pagat en la compra del Forfet de Temporada Nord Pass 2023-24 (únicament al seu titular).

 

  • 3-9 dies d’esquí: es cobraran els dies esquiats a preu de forfet de dia de taquilles i es farà un val de descompte per la diferència de l’import de la compra del Forfet de Temporada Nord Pass 2023-24.

 

  • 10-11 dies d’esquí: es farà un val de descompte del 10 % del valor de compra del Forfet de Temporada Nord Pass 2023-24 (únicament al titular del forfet).

 

  • +11 esquiades: si s’han realitzat 12 esquiades o més, Grandvalira Resorts no efectuarà cap val de descompte, ja que es considera que el forfet ja ha estat amortitzat i, per tant, no hi haurà cap tipus de compensació per al titular.

 

IMPORTANT:

En tipologies de Forfets de Temporada amb tarifes reduïdes, com són els forfets de residents, l’amortització del forfet es calcularà en funció de l’import pagat pel client dividit pels dies d’esquí corresponents al preu del forfet  a taquilles.

És imprescindible contactar amb el departament d’atenció al client de Forfet de Temporada per tramitar el val de descompte des del 2 de desembre de 2022 i fins al 16 d’abril de 2023 (ambdues dates incloses).

S’hauran de lliurar els documents o informes mèdics necessaris per poder procedir amb la tramitació dels descomptes. El departament de Forfet de Temporada, seguint la política de descomptes detallada, determinarà el tipus de descompte que haurà de rebre cada client. Cal recordar que aquests vals de descompte són unipersonals i intransferibles, i només s’aplicaran al titular afectat. El departament de Forfet de Temporada es reserva el dret de refusar les sol·licituds realitzades durant dues temporades consecutives, tot i que es compromet a estudiar cadascun dels casos.