Forfet Plus +

Forfet Plus +

Esquia quan tu vulguis!

Encara no conèixes el Forfet Plus+?

Un forfet d’un únic suport per a que puguis esquiar TOTS els dies que vulguis sense haver de passar per taquilles. I la part positiva és que ara, pots esquiar a qualsevol domini d’Andorra, ja sigui a Grandvalira, Ordino Arcalís o Pal Arinsal. Gaudeix de 303 km esquiables i sense límit.

Què és?

El Forfet Plus+ és un forfet personal i intransferible de pagament per utilització, dirigit a tots aquells que volen gaudir al màxim de la neu, al millor preu i sense haver de passar per taquilles cada vegada.

 

Amb el teu Forfet Plus+ les teves esquiades tant a Grandvalira, Ordino Arcalís i Pal Arinsal et sortiran més econòmiques. Pagaràs només pels dies que esquiïs i premiarem les teves esquiades amb descomptes, de manera que, a partir del segon dia, tindràs un 15% de descompte diari sobre el preu PVP del forfet a taquilla. I si vens en família, acumularàs descomptes a partir del tercer forfet. Aquest forfet és vàlid per a tota la temporada d’hivern i et permetrà accedir de forma il·limitada a tot Grandvalira, Ordino Arcalís i Pal Arinsal per esquiar de manera econòmica! Si ja vas comprar el Forfet Plus+ la temporada passada, recorda que hauràs de fer el procés de nou des del teu mateix compte My GrandSki.

 

El suport del Forfet Plus+. Aquest és recarregable i, per tant, et recomanem que el conservis en acabar la temporada, ja que et servirà per a futures ocasions.

 

Forfets sobre els quals s’aplica el descompte: forfet en modalitat d’adult, júnior, sènior i infant. Els infants menors de 6 anys tenen el forfet gratuït. En queden exclosos els forfets de matí i de migdia.

 

L’import màxim que es cobrarà al llarg de la temporada, correspon al PVP del forfet de temporada Andorra Pass No Resident adult.

 

* El preu de dia PVP taquilles està subjecte a modificacions durant la temporada.

Avantatges

+ Estalvi en el preu

El Forfet Plus+ t’ofereix la possibilitat d’esquiar de forma més econòmica. Pagaràs segons els dies que esquiïs i premiarem les teves esquiades amb un descompte del 15% diari sobre el preu del forfet de dia a taquilles i a partir del segon dia d’esquí, de manera que esquiar et resultarà més econòmic. L’aplicació del descompte és automàtica i funciona de la següent manera:

El primer dia d’esquí amb el Forfet Plus+ es carregarà sempre el 100% del preu PVP (segons el preu taquilla de cadascuna de les estacions). A partir del segon dia d’esquí a l’estació que ja hagis esquiat anteriorment, tindràs el 15% de descompte sobre el preu taquilla.

Per exemple, el teu primer dia d’esquí amb Forfet Plus+ és a Grandvalira, pagaràs el 100% del preu de taquilla. A partir del segon dia d’esquí a Grandvalira, s’aplicarà el descompte automàticament. Funciona de la mateixa manera en la resta d’estacions: primer dia d’esquí a Pal Arinsal i Ordino Arcalís, es carregarà el preu complet de taquilla. A partir del sefon dia en cadascuna de les estacions, s’aplicarà el descompte del 15%.

Important: per beneficiar-te del 15% de descompte a partir del segon dia d’esquí és necessari haver realitzat un primer dia d’esquí pagant el 100% del valor del forfet de dia amb Forfet Plus+ a la mateixa estació.

 

+ Estalvi de temps

Aquest és un producte de contractació única en línia a través del web de Forfet Plus+ i s’entrega físicament a taquilles. Un cop el recullis, et permetrà esquiar cada dia de la temporada sense haver de passar més per les taquilles.

Et carregarem el cost de cada dia esquiat a la targeta que hagis indicat en el teu procés de compra online, amb tots els descomptes corresponents.

 

+ Control de consum

Podràs consultar el teu consum introduint les teves dades i la clau d’accés a la web i veure quan estalvies esquiant amb el Forfet Plus+. Diàriament, trobaràs informació extra, com ara el desnivell acumulat durant el teu dia d’esquí.

 

+ Avantatges a l’estació

Amb el teu Forfet Plus+ podràs beneficiar-te d’un 5% de descompte en alguns dels serveis d’estació a Grandvalira i a Ordino Arcalís (Escola d’esquí i snowboard, restauració, lloguer i botiga). És necessari presentar el Forfet Plus+ a estació en el moment de consumir els serveis.

 

+ Descomptes en família

Si contractes el Forfet Plus per a tota la família, també gaudiràs d’un descompte acumulatiu sempre que esquiïn el mateix dia tots els integrants familiars.

On el puc comprar?

Aquest producte, només el podràs comprar a la nostra pàgina web: https://plus.grandvalira.com/

Per fer la compra del Forfet Plus+ només necessites una targeta de crèdit; per efectuar els pagaments a través de la teva targeta de crèdit hauràs d’indicar la numeració durant el procés de compra i els càrrecs següents de les teves esquiades s’efectuaran en aquesta targeta. Important: es carregarà un import inicial de 5 € en concepte del suport. Tingues en compte que, si la teva targeta caduca, la perds o la dones de baixa, t’hauràs de posar en contacte amb el nostre departament de Forfet Plus+ a través del nostre formulari web al més aviat possible per tal d’actualitzar les teves dades.

D’aquesta manera evitaràs que es bloquegi el teu Forfet i podràs continuar esquiant tranquil·lament.

 

Assegurança: Si vols contractar l’assegurança, ho hauràs de fer a durant el procés de compra del Forfet Plus+. El cost de l’assegurança se’t carregarà diàriament al teu compte juntament amb les teves esquiades. (Preu d’assegurança/dia: 5,90 €). En cas que no hagis afegit l’assegurança durant el procés de compra en línia, ets a temps de fer-ho quan vagis a taquilles a retirar el teu Forfet Plus+, fent la sol·licitud abans que se t’imprimeixi el forfet. Atenció: un cop hagis realitzat la primera esquiada ja no podràs contractar l’assegurança. L’assegurança es carregarà cada dia fins arribar a acumular un màxim de 65 € per persona. En arribar a aquest import, es deixarà de carregar l’assegurança però seguiràs cobert durant el teus propers dies d’esquí.

 

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o incidència amb el Forfet Plus+, pots contactar amb nosaltres a través del formulari web.

Si tens dubtes, pots consultar les preguntes i respostes freqüents relacionades amb el teu Forfet Plus Grandvalira.