FAQs

PREGUNTES FREQÜENTS (FAQ)

BIKE PARK

Quines dates obre el Bike Park?

El Bike Park inaugura la temporada 2022 el 10 de juny. El calendari d’obertura és el següent: 10-12 de juny, 17-19 juny, del 24 de juny al 10 de juliol, del 18 de juliol al 11 de setembre, 17-18 setembre, 24-25 setembre, 1-2 octubre, i del 8 al 12 d’octubre.

 

Quins són els horaris del Bike Park i de les oficines d’Atenció al Client?

L’horari del Bike Park i Oficines d’Atenció al client és de 10:00h a 18:30h les següents dates: 10-12 de juny, 17-19 juny, del 24 de juny al 10 de juliol, i del 18 de juliol al 11 de setembre.

L’horari del Bike Park i Oficines d’Atenció al client és de 10:00h a 17:00h les següents dates: 17-18 setembre, 24-25 setembre, 1-2 octubre i del 8 al 12 d’octubre.

Per a més informació, l’horari d’atenció al públic és de 9:00h a 18:00h de dilluns a divendres, número de telèfon +376 878 000

 

Què necessito per utilitzar el Bike Park?

En primer lloc, el més important és tenir una bicicleta adaptada per poder fer enduro o descens, (amb una bona suspensió), el casc integral homologat i les proteccions. Pots llogar tot el material necessari a les botigues de la zona. Tanmateix, per poder utilitzar els diferents circuits i remuntadors, és necessari adquirir el forfet Bike. Aquest, no porta inclòs cap altre servei.

Escalfa al Pumptrack, descarrega’t el mapa, i comença a prendre contacte als circuits verdes, abans de llençar-te per la resta. Et recomanem contractar unes classes a la nostra Bike School, si no tens cap experiència prèvia.

 

On puc comprar el forfet Bike?

Pots comprar el forfet Bike on line a la nostra pàgina web (tindràs un 10% de descompte comprant-lo amb antelació): www.shop.vallnordpalarinsal.com, també el pots comprar a les màquines expenedores, les 24 hores, de Pal i La Massana, a les oficines d’atenció al client de l’ Edifici el Planell a Pal, a les taquilles del telecabina de La Massana o l’Oficina de Turisme de la Plaça de les Fontetes sobre el Parking La Farrera Negra (La Massana).

 

Quin és el preu del forfet Bike?

El forfet Bike de 1 dia costa 33 € per a adults (a partir de 16 anys). Comprant el forfet de més dies, et pots estalviar entre 2 € i 10,50 €, depenent del nombre de dies del forfet. Tanmateix, els infants de 6 a 15 anys, i els majors de 65 anys, tenen una tarifa més econòmica.

El preu del forfet de temporada Bike és de 243 € per als nous clients, 185 € per als repetidors i 125 € per als residents.

 

Què inclou el meu forfet?

El forfait inclou tots els circuits i remuntadors de Pal Arinsal Bike Park Andorra.

 

Amb quins tipus de forfet de temporada puc accedir al Bike Park?

S’hi pot accedir al Bike Park amb el forfet de temporada Bike 2022, o amb el forfet de temporada Ski&Bike 2021/22.

 

Puc pernoctar al pàrquing de l’estació?  

Només està permès pernoctar amb autocaravanes o vehicles camperitzats al pàrking de la zona de la Caubella un màxim de 48h, no s’autoritzen les caravanes o cases rodades remolcades per automòbil. Hi ha una part habilitada, però sense punts de llum, ni d’aigua ni de recollida de residus.

Si algú del personal de l’estació, demana que es mogui l’autocaravana, el propietari del vehicle haurà de canviar d’ubicació.

Cal recordar que està prohibit fer foc o fogueres al terra i acampar en tendes ja sigui a l’asfalt o al bosc.

 

Quines són les prestacions de l’assegurança de Crèdit Assegurances que ofereix l’estació? 

Estem a l’espera de rebre de les noves condicions

 

Quin és el codi de responsabilitat dels usuaris del Bike Park? 

  • Mantenir la bicicleta sota control en tot moment.
  • No detenir-se en zones on es podria ser obstacle per la resta d’usuaris, o en llocs on no es pugui ser visible.
  • A l’entrar en un encreuament de circuits, mirar cap a totes direccions i comprovar que no hi hagi més ciclistes a la pista.
  • Romandre dins les zones marcades i respectar les senyalitzacions del Bike Park.
  • Para pujar amb seguretat als telecadires es requereix destresa, habilitat i coneixements. Per qualsevol problema o algun dubte, contactar amb el staff del Bike Park, que ajudaran en tot el necessari.
  • En presenciar un accident o detectar alguna irregularitat als circuits, comunicar-ho al número +376 878 001.

 

Quines condicions i avantatges d’us te el meu forfet?  

El forfet bike dona accés a tots els remuntadors habilitats durant la temporada d’estiu i circuits abalisats. No inclou cap tipus d’assegurança ni material.

 

Què fer en cas d’accident?

Tenim un número gratuït d’emergències 18008079, es demanarà en quin circuit i balisa es troba per poder avisar l’equip de bike patrols.

 

Hi ha escola amb monitors de descens al Bike Park? 

Pal Arinsal Bike Park Andorra disposa d’una Bike School on s’imparteixen tant classes col·lectives com classes particulars. El telèfon de contacte per reserves és el +376 878 001.

 

Hi ha botiga de lloguer de material de descens al Bike Park?

Al Bike Park hi ha una botiga de lloguer de material de descens: Commençal, i molt a prop del telecabina de la Massana es troben algunes més: Viladomat, Pic Negre, Riders Boutique…

 

Puc accedir amb la meva mascota?

Lamentant-ho molt, accedir als circuits del bike park amb mascota (encara que estigui lligada), està totalment prohibit. Només s’autoritza l’entrada de mascotes de forma vianant i sempre lligats per evitar possibles accidents.

 

Què fer amb la meva bici quan vaig al restaurant?

Prop dels serveis de restauració, els usuaris poden demanar pel servei de cadenats per a bicicletes gratuïts, i així poder gaudir del dinar als nostres restaurants.

 

Hi ha servei de consigna?

Al nostre bike park tenim servei de lockers para poder guardar objectes durant el dia, a través de l’empresa the ski storage: https://theskistorage.com/

 

Quins tipus de forfait de dia/s hi ha?

Per a 1 dia, existeixen dos tipus de forfet Bike: el de debutant, que solament inclou la cinta transportadora i els circuits més fàcils de la zona del Planell, i el que inclou tots els circuits i remuntadors del Bike Park de manera il·limitada. També hi ha la possibilitat de contractar forfets per a 2, 3, 4 i fins a 10 dies. Aquests es poden utilitzar en dates no consecutives. (Consultar el calendari d’obertura).

 

Quines dates obre el Telecabina de La Massana?

El Telecabina obre el 10 de juny. El calendari d’obertura és el següent: 10-12 de juny, 17-19 juny, del 24 de juny al 10 de juliol, del 18 de juliol al 11 de setembre, 17-18 setembre, 24-25 setembre, 1-2 octubre, i del 8 al 12 d’octubre.

 

Quant val el passi de Telecabina i quants viatges inclou?

El preu del forfet telecabina és de 12 € per a adults, i 6 € per a infants i jubilats. Inclou una pujada i una baixada al dia. Cada trajecte te una durada aproximada de 8 minuts.

MOUNTAIN PARK

Què és el Mountain Park?

El Mountain Park és un resort amb múltiples activitats lúdiques i d’aventura per a gaudir a l’aire lliure, i es troba ubicat en ple bosc de Pal, compartint instal·lacions, remuntadors i serveis amb el Bike Park a l’estiu, i amb l’estació d’esquí a l’hivern.

 

Quines dates obre el Mountain Park?

El Mountain Park inaugura la temporada 2022, el 10 de juny. El calendari d’obertura és el següent: 10-12 de juny, 17-19 juny, del 24 de juny al 10 de juliol, i del 18 de juliol al 11 de setembre.

 

Quins són els horaris del Mountain Park?

L’horari del Mountain Park és de 10:30h a 18:00h.

 

Quines activitats puc trobar al Mountain Park?

Al Montain Park trobem activitats com per exemple les tirolines: Big Zip i Kid’s Zip, el Parc de Cordes del bosc, el Pekepark (amb estructures inflables i piscines de boles), el Tir amb Arc, el Jump per saltar a la colxoneta, un Trenet elèctric, un Karting, el Tubbing, un circuit de vehicles a pedals, l’Airbag gegant. A més, poden fer-se circuits d’orientació, senderisme, i excursions en buggie, e-bike o Mountain bike.

 

Són activitats per a infants i per a adults?

Moltes de les activitats poden realitzar-se tant per adults com per infants, algunes, estan subjectes a limitacions en quant a edat i/o alçada.

 

Com puc accedir al Mountain Park?

És possible accedir al Mountain Park per carretera, ja que és un recorregut curt des de qualsevol punt del Principat i les vistes són fantàstiques des de la Massana, passant per Erts i Xixerella, fins a l’icònic poble de Pal i fins arribar a l’estació. Però també s’hi pot accedir amb el telecabina que surt des de la Plaça del Quart a La Massana (Av. del Ravell), i enllaça amb el Mountain Park en només 8 minuts.

 

Hi ha servei de guarderia?

Durant la temporada d’estiu el servei de guarderia no està disponible.

 

A partir de quina edat es paga per les activitats?

Totes les activitat són de pagament. L’edat mínima per accedir a algunes d’aquestes són 18 mesos.

 

Puc deixar al nen amb el monitor quan realitza l’activitat? 

Tots els monitors de les activitats del Mountain Park són professionals i titulats, formats per a supervisar cadascuna de les activitats on estan assignats, per comprovar el bon funcionament i la seguretat dels usuaris.

 

¿Es necessari dur mitjons al Peke Park?

Es recomana l’ús de mitjons al Peke Park.

 

Puc celebrar el meu aniversari al Mountain Park?

El Mountain Park ofereix la possibilitat de celebrar festes d’aniversari amb paquets de vàries activitats adaptades a totes les edats, amb berenar o pica-pica inclòs, y per suposat pastís d’aniversari.

 

Quins són els paquets d’activitats?

El Moutain Park ofereix diferents opcions de paquets d’activitats per edat per treure el màxim profit de la jornada i al millor preu: Mountain Park Baby (de 3 a 7 anys), Mountain Park Peke (de 8 a 11 anys) i Mountain Park Adult (a partir de 12 anys).

 

Què es el pack SETUP 365?

Es tracta d’un nou servei per a 2 dies que inclou una entrada per al Mountain Park de Pal Arinsal, i una altra per al Mon(t) Màgic de Soldeu El Tarter.

 

Quines activitats hi ha a Arinsal?

Arinsal es el principal punt de partida de múltiples excursions per la seva proximitat amb el Parc Natural del Comapedrosa. Al voltant de l’estació, es troben alguns circuits ideals per a e-bike o Mountain bike.

SENDERISME / TRAIL / REFUGI COMAPEDROSA

Com puc accedir a les rutes de senderisme?

Al mapa del Mountain Park estan senyalitzades algunes de les rutes que poden realitzar-se dins els dominis de Pal Arinsal. Tanmateix, tenint en compte que el Parc Natural del Comapedrosa està situat a Arinsal, des d’aquí hi ha algunes rutes per arribar al Pic més alt d’Andorra, així com al Refugi, al llac… i d’altres punts d’interès. També el GR.

 

Puc agafar el telefèric per anar al Parc Natural del Comapedrosa?

Gràcies al telefèric que uneix el Coll de la Botella (a Pal) amb el Port Negre (a Arinsal), l’accés al Refugi i al Parc Natural del Comapedrosa és encara més senzill. El remuntador funciona des del el 1 de juliol i fins el 11 de setembre de 9:00h a 18:00h.

 

Necessito tenir forfet per realitzar senderisme a l’estació? 

Només s’ha d’adquirir el forfet en cas que es vulgui accedir amb remuntadors mecànics a alguna de les rutes de senderisme.

 

Què puc fer al Parc Natural del Comapedrosa?

El Parc Natural del Comapedrosa ofereix multitud de rutes de senderisme de mitja i alta muntanya, així com una àmplia gama de la flora i la fauna del Pirineu, on hi conviuen algunes espècies autòctones i on es pot admirar entre d’altres, una mostra representativa de la construcció amb pedra seca. A través de diferents camins, podem accedir al Refugi i al llac (amb acotat de pesca), així com realitzar l’ascens fins el pic. La panoràmica, des de qualsevol punt, no es pot perdre.

 

Necessito reservar el refugi?

És necessari reservar l’estada al Refugi amb almenys 48 hores d’antelació ja que les places són limitades (45): https://shop.vallnordpalarinsal.com/es/refugio-comapedrosa_a_492810.html Un cop reservada la pernoctació, hauran d’afegir-se els serveis extres com l’esmorzar i/o el sopar (menú).

 

Puc accedir amb la meva mascota?

Les mascotes són benvingudes al Parc Natural però no els esta admesa l’entrada al Refugi ni hi poden pernoctar.

 

Quines són les dates d’obertura i tancament del refugi?

La temporada del Refugi va del 3 de juny fins al 11 d’octubre de 2022.

RESTAURACIÓ

Quins restaurants estan en funcionament a l’estiu i quin tipus de menjar hi puc trobar?

El COLL DE LA BOTELLA ofereix diferents opcions de cuina entre els diferents espais del Restaurant. Entrepans, patates i begudes al XIRINGUITO de la terrassa, carns a la brasa al GRILL, y arrossos al BISTROT, a mes de molts altres plats boníssims.

Les dates d’obertura del COLL DE LA BOTELLA són les següents:

Juny: 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 29 i 30.

Juliol i Agost: Tots els dies.

Setembre: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 24 i 25.

Octubre: 1, 2, 8, 9, 10, 11 i 12.

 

L’EXPRESSO CAFÉ / GRILL compta amb una àmplia gama d’entrepans com frankfurts o hamburgueses, a més de tapes, pasta, pizzes i carns a la brasa.

Les dates d’obertura de l’EXPRESSO són:

Juny: 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 29 i 30.

Juliol i Agost: Tots els dies.

Setembre: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 24 i 25.

Octubre: 1, 2, 8, 9, 10, 11 i 12.

 

El XIRINGUITO del Planell, a la seva gran terrassa panoràmica, proposa com sempre una multitud d’entrepans freds i calents, així com xips, fruits secs i begudes.

El calendari del XIRINGUITO és:

Juny: 11, 12, 18, 19, 25 i 26.

Juliol: del 3 al 31.

Agost: Tots els dies.

Setembre: 1, 2, 3, 4, 10 i 11.

 

La nova FOOD TRUCK del Planell, amb cafès, Donuts, i més opcions per esmorzar o prendre un refrigeri o un mos, està oberta:

Abril: 23, 24 i 30.

Maig: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29.

Juny: 2, 3, 4, 5, 6, 17, 28 i 19.

 

Puc venir a sopar? 

El COLL DE LA BOTELLA estarà obert per sopars, algunes nits entre el 10 de juny i el 12 d’octubre per admirar els estels, o gaudir de les nits de lluna plena en un entorn espectacular. Podràs consultar el calendari d’obertura, al nostre web: https://shop.vallnordpalarinsal.com/es/cenas-tematicas-coll-de-la-botella_r_492813.html, o trucant directament al Restaurant, els dies que estigui obert +376 878 222.

Juny: 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 29 i 30.

Juliol i Agost: Tots els dies.

Setembre: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 24 i 25.

Octubre: 1, 2, 8, 9, 10, 11 i 12.

 

Hi ha menjar especial per a intoleràncies alimentàries?

Tots els restaurants de Pal Arinsal compten amb diferents opcions per al·lèrgies i intoleràncies a alguns aliments, per això proposen diferents alternatives en cada cas. És convenient avisar el personal en el moment de realitzar la reserva o consultar la carta https://cartes.palarinsal.com/

 

 

 

Quines dates obren els restaurants?

Alguns restaurants obren el dia 10 de juny, i d’altres el 11 de juny els caps de setmana, i a partir del 24 de juny, o del 1 de juliol obren tots els dies fins el 11 de setembre. En canvi, la FOOD TRACK funciona els caps de setmana d’abril, maig i juny.

 

Està obert el restaurant del PLA DE LA COT?

Durant els mesos d’estiu, i des de el 19 d’abril, el PLA DE LA COT romandrà tancat fins la propera temporada 2022/23.

Pots consultar el calendari d’obertura del COLL DE LA BOTELLA per a les teves reserves de dia o de nit.

ESDEVENIMENTS

E-bike Trans Andorra 22

14 mayo

 

Maxi Avalanche

10-12 junio

DH

 

Copa Catalana

17-19 junio

MTB / DH

 

Pujada a Arinsal

18-19 junio

Automobilisme

Telecadira Josep Serra gratuït

 

Mini Copa Catalana

25 junio

 

Trail 100 Andorra

26 junio

 

MTB Classic Pyrenees

29 juny –2 julio

 

Mountain Bike World Cup 2022

11-17 julio

MTB / DH

Con assistir de públic a la UCI World Cup?

https://vallnordworldcup.com/#

 

Campionat del Mon skyrunning juvenil

22-24 julio

Trail

Telefèéric Arinsal-Pal gratuït el diumenge 24

 

Skyrace Comapedrosa

30-31 julio

Trail

Telefèric Arinsal-Pal gratuït el diumenge 31

 

Trial d’Arinsal

6-7 agosto

Motociclisme

 

Star Classic Trial de la Bòvila

20-21 agosto

 

BMX Arinsal

3 septiembre

 

Kid’s Race Challenge

4 septiembre

Pumptrack

 

Vertical a Arinsal 

2 octubre

Trail

SNOWPLUS

Com puc contactar amb Snowplus?

Descarrega’t l’aplicació: https://palarinsal.com/cursos/escola-destiu/snowplus-estiu/

Telèfon de contacte +376 331 967 – snowplus@vallnord.com

 

Quin tipus de productes ofereix?

Esports d’estiu per gaudir de la muntanya de forma alternativa. Snowplus, ja no es limita a la temporada d’hivern. A l’estiu, l’escola canvia els esquís per les rodes i baixa pels circuits del Bike Park. Però, també, ofereix noves experiències i aprenentatges amb opcions adequades a totes les edats, inclús per als més menuts.

 

Durant quines dates està actiu?

Les setmanes temàtiques de Snowplus (de dilluns a divendres), comencen el 4 de juliol i acaben el 9 de setembre.

 

Quina és la filosofia de Snowplus? 

1-Experiència dins el medi natural.

2-Aprenentatge de la cultura i els esports de muntanya

3-Énfasis en desenvolupar valors individuals: Superació, autoestima, força de voluntat i auto respecte.

4- L’objectiu no sempre és guanyar, sinó participar

5- Ànim de grup i respecte a l’entorn

6- Adquisició de la capacitat de sentir i fluir sobre rodes, expressar inquietuds i canalitzar l’energia.

7-Complementar amb totes les activitats de l’entorno que ens envolta.

 

Què és i quan es realitza el campus? 

El Bike Camp de Snowplus encara no te data determinada. Aquest campus comptarà amb els monitors de la Bike School de Pal Arinsal Bike Park Andorra, formats amb primers auxilis i per l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya (EFPEM), amb la titulació de nivell 2 de descens.

Durant una setmana, grups reduïts de fins a un màxim de 6 nens/adolescents, gaudiran de les instal·lacions del Bike Park i d’altrues activitats relacionades amb la BTT i la natura, sempre acompanyats pels nostres monitores per tal de passar una setmana fabulosa.

TEMPORADA D'ESQUÍ 2021/22

Fins quan es pot esquiar a Pal Arinsal?

18 d’abril: últim dia de la temporada d’esquí 2021-22.

 

Puc accedir a l’estació, encara que estigui tancada?

L’estació roman tancada al públic fins a l’inici de la temporada d’estiu el 10/06/2022. Fins a llavors, tots els remuntadors estan parats, i la majoria de serveis no estan disponibles. L’ús dels circuits i les instal·lacions no està permès i, en tot cas, els usuaris que transitin pels mateixos sense el manteniment habitual, ho faran estrictament sota la seva responsabilitat i risc.

CAMPANYES ESPECIALS

Què fer si tinc forfets de promoció Black Friday / White Friday / Andorra Shopping, i no els he utilitzat?

Malauradament, la data de caducitat d’aquestes promocions era el 18 d’abril de 2022 després de les pròrrogues establertes durant la pandèmia, pel que, en cas de no haver gaudit dels forfets adquirits en 2019, 2020 o 2021, aquests ja no es podran bescanviar ni utilitzar en el futur.

FORFET DE TEMPORADA 2022/2023

Quan comença la temporada, i quant dura?

La temporada 2022/23 comença el 2 de desembre i finalitza el 16 d’abril. Sempre i quan les condicions climatològiques ho permetin.

 

Quins tipus de forfet de temporada hi ha?

Pal Arinsal posa a la venda 2 forfets de temporada diferents: El clàssic Ski&Bike vàlid per a utilitzar-lo tant a l’hivern com a l’estiu a Pal Arinsal, i el Valls del Nord, vàlid només durant la temporada d’esquí a Arinsal, Pal i a Ordino-Arcalís. Tanmateix, i a través de Ski Andorra, també és possible adquirir un forfet de temporada per a l’esquí de muntanya, o les raquetes de neu i també senderisme, a totes les estacions andorranes: Grandvalira, Ordino Arcalís, Naturland i Pal Arinsal (hivern i estiu).

L’opció només esquí a Pal Arinsal no està disponible (forfet d’estiu inclòs gratuïtament).

 

On puc adquirir el forfet de temporada Ski&Bike? Quan?

Els forfets de temporada es podran adquirir amb antelació a la pàgina web (primavera 2022) https://shop.vallnordpalarinsal.com/es/forfait-temporada.html , i bescanviar-se als diferents punts de venda de l’estació un cop finalitzi la temporada d’estiu.

 

On puc esquiar amb el forfet de temporada Ski&Bike?

El forfet de temporada Ski&Bike és vàlid per utilitzar lliurement totes les pistes, remuntadors i instal·lacions de Pal Arinsal tant a l’hivern com a l’estiu (Bike Park).

 

On puc esquiar amb el forfet de temporada Valls del Nord?

El forfait Valls del Nord és vàlid per esquiar a Pal Arinsal i a Ordino-Arcalís.

ESCOLA D'ESQUÍ I SNOWBOARD 2022/2023

Reservar a Pal o a Arinsal?

Ambdues escoles disposen de monitors professionals titulats i en diferents idiomes per a l’ aprenentatge de l’esquí o el snowboard. Tan a Pal como a Arinsal hi ha pistes i remuntadors adaptats a tots els nivells: des de principiants amb nivell 0, fins als més exigents i experimentats. En cas d’estar allotjats a la Massana podria ser més còmode reservar a l’Escola de Pal per la proximitat i l’accés directe en telecabina. En el cas d’estar allotjats a Erts o a Arinsal, el més recomanable seria reservar a l’Escola d’Arinsal.

 

Com reservar classes d’esquí o de snowboard?

A partir del 13 d’octubre, és possible realitzar reserves de classes col·lectives o particulars al web: https://shop.vallnordpalarinsal.com/es/escuela.html

 

On he de presentar-me per a fer la classe?

El primer dia del curs t’has de presentar a l’Escola en la que hagis contractat les classes almenys una hora abans de l’inici de la classe per comprovar la teva reserva, obtenir el ticket corresponent, i informar-te del punto de trobada amb el monitor/a en l’hora acordada.

L’Escola d’Arinsal es troba a peu de pistes a l’Edifici Comallemple (Arinsal 1.950 m)

L’Escola de Pal es troba a peu de pistes a l’Edifici del Planell (Pal 1.760 m.)

ALLOTJAMENT I HOTELS

On allotjar-se per anar a Pal Arinsal?

Pal i Arinsal es troben a molt poca distància de qualsevol punt del Principat d’Andorra, pel que qualsevol dels allotjaments més cèntrics del país, estaran a uns pocs minuts en cotxe.

Si t’allotges a Escaldes-Engordany o a Andorra la Vella, tindràs només 5 o 6 Km de distància fins a la Massana, on es troba el telecabina d’accés a Pal, (hi ha 18 Km per carretera). Arinsal per altra banda, es troba a només 4 Km de la Massana.

És realment pràctic allotjar-se en qualsevol dels establiments de la parròquia massanenca per gaudir al màxim d’una estada a Pal Arinsal, ja sigui en hotels, apartaments, aparthotels o hostels: Palanques, Font, Marco Polo, Rutllan, Pui, Màgic Ski, Màgic Massana, Abba Xalet Suites, Anyós Park, Giberga, Xixerella, Ushuaia, Patagonia, Verdú, Montané, Comapedrosa…

Trobaràs aquestes i d’altres moltes opcions juntament amb el forfet, al nostre web: https://shop.vallnordpalarinsal.com/es/home.html

 

On puc informar-me sobre allotjaments a Pal Arinsal?

Pots contactar amb la nostra central de reserves de dilluns a divendres de 9:00h a 18:00h, ja sigui per telèfon (+376) 878 005, per missatges de Whatsapp (+376) 62 34 62, o per mail: shop.palarinsal@vallnord.com