Torna el Bike Friday de Vallnord – Pal Arinsal amb la venta de forfets de dia a 20 €

Torna el Bike Friday de Vallnord – Pal Arinsal amb la venta de forfets de dia a 20 €

dia 3 de juny, Vallnord – Pal Arinsal posa a la venda 1000 unitats del forfet de dia a un preu de 20 €. Aquests forfets donen accés a tots els remuntadors mecànics que connecten els circuits de l’estació i són vàlids durant a partir del 10 de juny fins al 12 d’octubre.  

A partir del divendres 3 de juny i fins exhaurir les 1000 existències, Vallnord – Pal Arinsal posarà en marxa una nova edició de la versió estival del Black Friday. Els usuaris podran adquirir el forfet d’adult o d’infant d’un dia per al Bike Park amb a un preu de 20 € en lloc de 33 €.

Com ja és costum, cada client podrà adquirir com a màxim fins a 5
unitats amb aquest preu avantatjós a través del web https://shop.vallnordpalarinsal.com/es/1-dia-forfait-bike-park—promocion-bike-friday_f_1163.html. Aquests forfets obtinguts a través de la promoció Bike Friday seran vàlids per a infants i adults al llarg de tota la temporada d’estiu 2022.

 

MÉS DE 60 KM D’ITINERARIS, AMB NIVELLS PER A TOTHOM

El proper 10 de juny, Vallnord Pal Arinsal Bike Park tornarà a obrir tots els seus circuits. Des de l’any passat, l’estació ofereix també el sector d’Arinsal amb els circuits d’e-Bike i per tant, ofereixen més de 60 km de circuits per a totes les edats i nivells. Compta amb 32 circuits diferents dels quals hi ha 24 de descens, 1 d’enduro, 4 de cross country, 1 de four cross, 3 de bicicleta elèctrica, una zona de pràctiques, un Kids Bike Park i un pump track. Consulta aquí el calendari d’obertura.

 

ENLLAÇ PER EFECTUAR LA COMPRA:

L’enllaç només estarà operatiu a partir del dia 3 de juny. Per a fer efectiva la promoció, serà necessari incloure el codi BIKEFRIDAY-PA22