El coworking Hive Five i Vallnord – Pal Arinsal renoven el seu conveni

El coworking Hive Five i Vallnord – Pal Arinsal renoven el seu conveni

Aquest desembre Hive Five (l’espai de coworking de Bomosa) i Vallnord – Pal Arinsal ha renovat el seu acord de col·laboració. Aquest nou conveni té com a objectiu fer més accessible la pràctica de l’esquí, entre els nostres hivers, així com entre els usuaris del nostre partner Aticco Barcelona i Madrid, quan treballin en el nostre espai de cowork.

Per fer-ho possible, tots ells comptaran amb descomptes econòmics; en concret, en els forfets de temporada Ski&Bike i passi de dia. Així, el forfet de temporada Ski&Bike es podrà adquirir per 340€ per persona. Pel que fa al DAYpass els usuaris de Hive Five i Attico el podran aconseguir amb un descompte. A aquesta darrera promoció s’hi pot acollir tant el coworker com els seus acompanyants fins a un màxim de quatre. El tràmit de compra de l’Ski&Bike s’ha de realitzar al correu clients@vallnord.com. Pel que fa a la modalitat DAYpass caldrà que els usuaris de Hive Five o Attico Barcelona – Madrid utilitzin un cupó de descompte (a sol·licitar a HiveFive) en la reserva en línia al web de Vallnord-Pal Arinsal.

 

Un nou acord per treballar i gaudir de la neu

Així mateix, els beneficis s’apliquen per als clients de l’estació. Als portadors del forfet de Vallnord–Pal Arinsal, se’ls oferirà descomptes en les tarifes de Hive Five, depenent de cada pla i de la disponibilitat de l’espai. I, en aquest cas, també caldrà contactar prèviament amb el nostre personal i en horari comercial de dilluns a divendres al correu hola@hivefive.ad.

Aquesta col·laboració renova l’acord que Hive Five i Vallnord Pal Arinsal va signar la temporada passada amb l’objectiu de generar més sinèrgies entre la feina i lleure. Més comode i accessible per a tothom.