Restaurants d’estiu

On dinar durant l’estiu a Pal Arinsal

Durant els mesos d’estiu, a Pal Arinsal podràs gaudir de diferents restaurants amb opcions gastronòmiques variades. Totes elles, ubicades al sector de Pal.

SECTOR PAL

EXPRESSO

Al nostre restaurant Expresso podràs gaudir d’un dinar a la carta a l’interior o exterior. Una amplia terrassa amb vistes a la pista del Planell et permetrà menjar amb les millors vistes i a unes tarifes aptes per a tots.

XIRINGUITO DE PAL

Si el que vols és menjar uns entrepants o hamburgueses al sol, aquesta és la millor opció. El nostre Xiringuito, amb una àmplia terrassa, et permetrà menjar ràpid i de qualitat.

SELF SERVICE PAL

L’opció més ràpida per dinar. El nostre Self Service ubicat a la Caubella de Pal podràs escollir entre varis primers, segons, postre i beguda.

XIRINGUITO DEL COLL DE LA BOTELLA

La gran terrassa de l’edifici del Coll de la Botella. Un espai que ens apassiona per la seva ubicació i la dinamització. Menja a la carta!

GRILL DEL COLL DE LA BOTELLA

Menjar ràpid i de qualitat. Això és el que et trobaràs al Grill del Coll de la Botella.

BISTROT DEL COLL DE LA BOTELLA

Gastronomia única d’alta muntanya. El Coll de la Botella és famós pels seus arrossos de gran qualitat. Fets al moment i amb productes molt especials. Troba una gran varietat de plats, entre ells, la carn a la pedra.

 

Telèfon: +376 322 006

SOPARS D’ALTA MUNTANYA (Properament)

En dies senyalitzats, experiències gastronòmiques a la llum de la lluna en restaurants a l’alta muntanya.

A ON

  • Coll de la Botella: Sopars i esdeveniments temàtics

 

Més informació (properament)