Vallnord – Pal Arinsal obrirà fins al Pic del Cubil a un preu de 20 € i en horari de 9 h a 17 h a partir del dissabte 27 de març i fins al dia de tancament, el 5 d’abril.

Vallnord – Pal Arinsal obrirà fins al Pic del Cubil a un preu de 20 € i en horari de 9 h a 17 h a partir del dissabte 27 de març i fins al dia de tancament, el 5 d’abril.

Durant la setmana santa, l’estació d’esquí, Vallnord – Pal Arinsal obrirà amb les mateixes condicions que durant els caps de setmana: obertura fins al Pic del Cubil de 9h a 17h amb un total de 22 pistes del sector de Pal, 3 restaurants disponibles i totes les activitats alternatives habilitades. El preu del forfet es mantindrà a 20 €.  D’aquesta forma, Vallnord – Pal Arinsal donarà per finalitzada la temporada d’hivern el dia 5 d’abril del 2021. 

Vallnord – Pal Arinsal mantindrà durant la setmana santa l’obertura del sector de Pal fins al Pic del Cubil. A partir del 27 de març i fins al proper 5 d’abril, dia de tancament de la temporada d’hivern, l’estació de la Massana conservarà la seva obertura amb el mateix horari i instal·lacions que com ha vingut fent durant els caps de setmana. El sector de Pal estarà obert de 9h a 17h tots els dies amb un total de 22 de 27 pistes que correspon més del 70% del sector, i un total de 7 remuntadors. Es confirma a la vegada que el preu del forfet de dia no variarà i es mantindrà a 20 €.

Pel que fa a les activitats, aquestes també estaran disponibles per a tots els clients durant cada dia. L’horari d’obertura serà de 10h a 17h amb la pista de trineus, sortides en buggies, tirolina Big Zip, circuits d’orientació, sortides amb raquetes al sector d’Arinsal o sortides guiades d’esquí de muntanya, on s’espera que amb les properes precipitacions es puguin obrir més circuits dels que hi ha actualment disponibles. 

Pel que fa la restauració, l’estació mantindrà disponibles 3 restaurants durant tots els dies: l’Expresso, el Pla de la Cot i el Coll de la Botella.  Durant aquest dies també s’oferiran els sopars d’alta muntanya, tant al Pla de la Cot com al Coll de la Botella i poden realitzar-se reserves de forma anticipada. 

En la pràctica d’esquí de muntanya i raquetes i altres que no són l’esquí alpí, els sectors d’Arinsal i Pal seguiran habilitats amb les mateixes condicions com fins ara: pistes i circuits oberts de 7 h a 22 h, pisters socorristes als dos sectors, accés provisional al telecadira de la Serra II, descomptes a l’estació, entre altres.

Vallnord – Pal Arinsal donarà per finalitzada aquesta temporada d’hivern el proper 5 de abril, completant un total de 93 dies d’obertura. 

ACTIVITAT TOT L’ANY A VALLNORD – PAL ARINSAL 

Vallnord – Pal Arinsal vol mantindrà l’activitat de l’estació durant tot l’any i és per aquest motiu que ha decidit que, durant els mesos de manteniment de l’estació es mantindrà el restaurant del Coll de la Botella obert durant tots les caps de setmana.