Accions socials de Vallnord – Pal Arinsal durant la COVID-10

Accions socials de Vallnord – Pal Arinsal durant la COVID-10

Amb l’objectiu de poder contribuir amb la societat i amb la lluita en contra del COVID-19, Vallnord – Pal Arinsal ha recol·lectat tot el material sanitari que disposa per posar-lo a disposició de les entitats sanitàries o projectes solidaris que ho necessitin.

Així doncs, l’estació de la Massana va entregar a la Creu Roja tots els guants disponibles a la Creu Roja d’Andorra, així com més de seixanta gorres per a la producció de mascaretes per a una residència del país. Des de l’inici d’aquesta crisis sanitària, Vallnord – Pal Arinsal sempre s’ha posicionat com a col·laboradora en tot el que sigui possible per ajudar a frenar la situació.

Una de les primeres accions ha estat el tancament de l’estació i de tota la seva activitat empresarial durant 15 dies per frenar al màxim i evitar posar en risc la salut dels seus treballadors i clients. L’objectiu era potenciar el confinament de les persones i de la societat. Actualment, tota l’activitat empresarial de l’estació segueix efectuant-se des de casa.

 

UN EQUIP COL·LABORADOR 

A més de totes les accions realitzades i pendents d’efectuar, Vallnord – Pal Arinsal disposa d’un equip amb formació vàlida per col·laborar amb entitats sanitàries. En aquest cas, en Rubén, Jordi i Dani estan ajudant activament a la Creu Roja d’Andorra amb tot el que poden i aquesta situació suposa un gran orgull per l’estació.

 

ALLOTJAMENT PER A TOTS ELS TEMPORERS ATRAPATS AL PAÍS

Durant el dia 27 de març, l’equip de Vallnord – Pal Arinsal (EMAP) va estar recollint dades dels temporers que necessitaven ajuda i també va iniciar els contactes amb propietaris de diferents establiments hotelers. Finalment, l’estació i el Comú de la Massana va trobar una solució gràcies a la cessió gratuïta de dos dels propietaris del Complex Ribasol Park, la família Naudí i Blaine Pollock.

Des del passat 2 d’abril, ja són alguns temporers els que s’allotgen en aquest complex.