Esquí Adaptat

Esquí Adaptat

L’escola d’esquí d’Arinsal disposa d’una especialització d’esquí adaptat que permet als esquiadors amb alguna diversitat funcional, física o cognitiva, a participar en l’esquí alpí mitjançant l’ús d’un equipament especial. L’objectiu és posar a l’abast de les persones d’aquests col·lectius una atenció especial i la instrucció necessària per trencar les barreres i fer més accessibles els esports d’hivern.

 

La Snowsports School d’Arinsal està adaptada per rebre persones que vagin amb cadira de rodes, a qui falti alguna extremitat o bé que tinguin dificultats d’aprenentatge o limitacions visuals o sensorials.

 

Els professors que imparteixen les classes estan altament qualificats i avalats per la UK BASI (Associació Britànica d’Instructors d’Esports de Neu). La DSUK (Disability Snowsports UK) és l’associació proveïdora de material i formació especialitzada, la qual cosa és una garantia pel que fa a la qualitat i la funcionalitat dels productes.

Resultado de imagen de logo approved ski school british association snowsport     Resultado de imagen de disability snowport uk

Per fer la reserva de la teva classe, contacta amb atcpal@vallnord.com o atcarinsal@vallnord.com