Protocols COVID Estiu

Protocols COVID Estiu de Pal Arinsal
______________________________________________________
Última actualització: 22/6/2022

S’eximeix de l’obligatorietat de fer servir la mascareta en espais interiors. 

Cal mantenir la higiene de mans abans i després de qualsevol activitat.

Cal evitar les aglomeracions en tota situació o activitat.

L’estació ha aconseguit el certificat “BIOLOGICAL RISK CONTROL” per a l’avaluació i control del risc produït per agents biològics externs

logo-pure-zone

S’ha vinilat les superficies més susceptibles d’estar en contacte amb els virus de l’estació amb vinil “Pure Zone” antimicrobià

Govern_Andorra_logo

L’estació segueix totes les mesures establertes setmanalment  pel Govern d’Andorra. Les podeu consultar aquí

Les fronteres estan obertes? Si!

 

Les autoritats andorranes, espanyoles i franceses no han pres cap mesura per al tancament de les fronteres d’entrada al país.
Així doncs, el Govern d’Andorra no aplica actualment cap restricció per accedir al país, ni a la circulació de persones i vehicles pel seu territori.

 

ESPANYA
Actualment els ciutadans i residents a Espanya poden desplaçar-se lliurement a Andorra, sempre respectant les restriccions establertes al Principat.
Abans de viatjar, informa’t de les restriccions vigents en les dates que tens previst desplaçar-te. Consulta aquí la informació actualitzada.

 

FRANÇA
Abans de viatjar, informa’t de les restriccions vigents a França en les dates que tens previst desplaçar-te.
A partir del dilluns 3 de maig de 2021, tant els residents andorrans com els visitants dels Departaments francesos dels Pirineus Orientals i de l’Arieja estaran exempts de presentar un test (PCR o TMA) a l’entrada a França. Aquesta exempció només s’aplica als viatges de menys de 24 hores.

 

Per més informació, us recomanem de consultar la web d’Andorra Turisme, del Govern Francès, del Govern Espanyol o de la Generalitat de Catalunya.