Condicions obertura de la temporada 2022-2023

Condicions d’obertura de la temporada 2022-2023

Pal Arinsal estarà connectat a través del telefèric des de dissabte i obrirà el 75% de les instal·lacions i el 60% de pistes

 

Les tres estacions augmentaran progressivament l’àrea esquiable dels seus dominis al llarg de la setmana gràcies a les baixes temperatures que permetran la producció de neu de cultiu

 

Estrenem la temporada d’hivern 2022-2023 a Grandvalira Resorts amb un llarg pont de la Puríssima que engloba enguany dos caps de setmana i amb molt bones perspectives. Amb les nevades i les baixes temperatures d’aquesta setmana, que han permès produir neu de cultiu als diferents dominis, les estacions d’Andorra preveuen ampliar progressivament l’àrea esquiable dels dominis a mesura que avanci el pont.

 

Pal Arinsal comptarà a partir de dissabte amb el 60% de les pistes obertes i un 75% dels remuntadors. Els telecabines de la Massana i Arinsal estaran habilitats des de demà, i la connexió entre els sectors de Pal i Arinsal a través del telefèric s’activarà dissabte.

 

 

Activitats i altres serveis

 

A Pal Arinsal estaran preparats el 38% dels circuits d’esquí de muntanya i el 50% dels circuits de raquetes de neu. A més, el gran salt que ofereix el Big Airbag, els trineus, els donuts, els buggies i els vols en helicòpter estaran actius ja des de dissabte. Així mateix, obrirà tots els seus serveis a ambdós sectors: l’Escola d’Esquí i Snowboard, jardins de neu, la botiga de marxandatge, mentre que Ordino Arcalís compta amb l’Escola d’Esquí de Planells, el jardí de neu i la guarderia, i les botigues de lloguer de material.

 

Restauració

 

S’estrena el kitchen café Terroir, ubicat a la terrassa de l’edifici Comallemple, el nou restaurant autoservei amb una carta protagonitzada per pizzes i pastes casolanes. També estaran habilitats el Xalet Igloo, el Rústic, l’Expresso, el Xiringuito, el Pla de la Cot Ski&Lounge, i el restaurant del Coll de la Botella, que ha obert avui.